elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FESTES ALMENARA 2023

Almenara encara els seus últims dies de festa

Almenara encara els seus últims dies de festa
  • Este divendres s'ha celebrat l'última jornada taurina

Aquest divendres s'ha celebrat l'última jornada taurina de les festes patronals d'Almenara, amb l'exhibició de dos bous “cerrils”, un de la ramaderia d'Ave María, oferit per la Penya Taurina El Morrillo i un altre de Lagunajanda, oferit per la Penya Joventut Taurina. Aquest bou ha eixit des de la Plaça de l'Església. Els dos exemplars s'han embolat a la nit.

A més, també s'han celebrat “tardeos”, tant en la Plaça del Mercat, com en la de la Font. A les 22.30 hores l’Associació de Festes de Dalt de la Muralla i la Penya Endevina-ho han oferit un bou embolat infantil. La jornada conclou amb la macrodiscomòbil Bandalay organitzada per la Quinta 2023 i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.

DIA DE LA POLICIA LOCAL

A més aquest divendres s'han celebrat els actes commemoratius del Dia de la Policia Local, que celebra el dia del seu patró, Sant Miquel Arcàngel. En l'acte, tota la plantilla de la Policia Local d'Almenara ha rebut un homenatge presidit per l'alcaldessa de la localitat, Estíbaliz Pérez.

Pérez, així com el Cap de la Policia Local, Javier Navarro, en els parlaments han destacat el treball de les i els agents, un treball que té com a objectiu "estar al costat dels veïns i veïnes i vetlar per la seua seguretat tots els dies de l'any". "

A més, l'alcaldessa ha volgut ressaltar que "l'Ajuntament d'Almenara continuarà treballant conjuntament amb la Policia Local perquè la localitat continue tenint recursos i serveis de protecció de qualitat".

XXV TROBADA DE QUINTES

Este dissabte, penúltim dia de festes, se celebrarà la XXV Trobada de Quintes, amb les tradicionals paelles que reuniran a prop de 2.000 persones. A més, en aquesta Trobada, hi haurà exhibició de xarangues i una posterior discomòbil amb Juanma Moreno, a la qual seguirà el remember de la Penya Desastre amb Paco Banaclocha i una festa en la Carpa de la Quinta 2023.

A més, al matí, a les 9, es realitzarà una visita guiada al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, amb eixida des del Centre d’Interpretació (c/Mestre Tintoré, 1).

MÉS FOTOS
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 2)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 3)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 4)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 5)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 6)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 7)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 8)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 9)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 10)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 11)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 12)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 13)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 14)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 15)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 16)
Almenara encara els seus últims dies de festa - (foto 17)
Pujar