elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebrarà el Dia del Llibre amb sessions de contacontes

Almenara celebrarà el Dia del Llibre amb sessions de contacontes
  • El divendres 26 a les 19 hores Camí de Nora representarà “Papallondria i els Titans de la brutícia” a la Biblioteca Municipal Joan Fuster

La localitat d'Almenara celebrarà el Dia del Llibre la propera setmana amb una sèrie de contacontes que realitzarà Camí de Nora per als xiquets i les xiquetes de totes les edats, Hi haurà una sessió per a públic familiar i altres específiques per a escolars.

Així doncs, per al divendres 26 d'abril a les 19 hores la Regidoria de Cultura ha programat a la Biblioteca Municipal Joan Fuster per a tots els públics el conte “Papallondria i els Titans de la brutícia” que representarà Camí de Nora amb les seues habituals narracions, cançons i participació del públic assistent. En ell es vol conscienciar sobre la cura i el respecte a la naturalesa.

D'altra banda, des de l'àrea de Cultura, també s'han programat contacontes que es portaran a cap per a l'alumnat del CEIP Juan Carlos I de la localitat, tant el dijous 25 com el divendres 26 d'abril.

En aquesta ocasió, Camí de Nora representarà el conte “El cocodril Dante, un conte d’Àfrica” per a l'alumnat de primària, mentre que per al d'infantil es representarà l'adaptació de la “Rondalla del Mig Pollastre” d'Enric Valor amb escenografia i a través de titelles.

Pujar