elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música

Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música
  • Demà serà el Carnestoltes d'Almenara amb cercavila, sopar i discomóvil

La localitat d'Almenara ha celebrat aquesta vesprada el carnestoltes escolar, com a preàmbul a la celebració del carnestoltes del municipi que arribarà demà a la vesprada i nit amb cercavila vespertina, concurs de disfresses, sopar de “pa i porta” amb prop de 300 persones inscrites i discomòbil per a tancar la vetlada.

No obstant això, aquesta vesprada el protagonisme ha sigut per a les xiquetes i els xiquets tant del CEIP Juan Carlos I de la localitat, com també de l’Escola Infantil Municipal que han recorregut els carrers amb les seues tradicionals i concorregudes cercaviles.

Pel que respecta al col·legi, enguany la temàtica triada per a les disfresses ha sigut el reciclatge i la naturalesa, seguint la línia de conscienciació en aquesta matèria i pel medi ambient que porta el centre educatiu. Per part seua, l’Escola Infantil Municipal, ha apostat pels diversos estils musicals per a les disfresses dels diferents grups (rock,rap,sevillanes…) que han recorregut els voltants del centre en una cercavila amb animació.

CARNESTOLTES D'ALMENARA

Les celebracions del carnestoltes continuaran demà a la vesprada amb la concentració a les 18.30 en el Centre FPA Paulo Freire per a iniciar la cercavila de disfresses amb xaranga, acompanyats per l'espectacle itinerant “a la Lluna, al Carrer”.

Posteriorment la comitiva arribarà al Poliesportiu Municipal on es realitzarà el lliurament dels premis del concurs de disfresses amb la col·laboració dels Quintos i Quintes 2023 i dels Quintos i Quintes dels 27 anys. Hi haurà premi en la categoria individual per a la millor disfressa infantil i el millor adult, així com un primer i un segon per a la categoria grupal.

Després en el propi pavelló cobert se celebrarà un sopar de “pa i porta” amb la presència de prop de 300 persones que han reservat la seua plaça per a l'esdeveniment. La nit acabarà amb una discomòbil a càrrec de DJ Kilian.

MÉS FOTOS
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 2)
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 3)
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 4)
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 5)
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 6)
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 7)
Almenara celebra el carnestoltes escolar conscienciant sobre el reciclatge i la importància de la música - (foto 8)
Pujar