elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara es bolca amb la Fira de Nadal i comptarà amb més d'una vintena de comerços i associacions

Almenara es bolca amb la Fira de Nadal i comptarà amb més d'una vintena de comerços i associacions
  • Es desenvoluparà a partir de les 10 del matí en la plaça del Mercat

L'Ajuntament d'Almenara a través de la regidoria de Turisme i Comerç està ultimant l'organització de la nova fira de comerços i associacions de la localitat, que se celebrarà el 17 de desembre en la plaça del Mercat i que comptarà amb més d'una vintena d'expositors.

Segons ha explicat la regidora de Turisme, Alicia Paricio, enguany “iniciem una nova etapa en la Fira de Nadal d'Almenara amb la incorporació de les associacions locals que informaran de la seua programació i activitats i que se sumaran als comerços locals que, per descomptat, oferiran les promocions i productes per a la campanya de Nadal”.

La Fira de Nadal començarà a les 10 del matí amb l'obertura dels expositors dels comerços i associacions participants. A partir d'ací es desenvoluparà tota la programació de la jornada que inclourà una granja, la dolçaina i tabal de la Llavor, les danses de la Corona, i una exhibició de boixeteres. A més, les associacions participants també realitzaran tallers, jocs i altres activitats que dinamitzaran la fira.

Pujar