elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara amplia el servei de recollida de fem

Almenara amplia el servei de recollida de fem

    L'Ajuntament d'Almenara activa des d'avui l'ampliació del servei de recollida de RSU (residus sòlids urbans) que a partir d'ara es realitzarà tots els dies de la setmana fins al mes d'octubre. Cal assenyalar que durant la resta de l'any aquest servei que presta directament l'ajuntament no realitza arreplegada els dissabtes. Des del consistori es recorda a més als veïns i visitants que les borses s'han de dipositar en els contenidors a partir de les 20:30 hores i més especialment en aquesta època estiuenca i més si cap amb la calor que està fent.

    El servei de recollida de fem, en concret de residus sòlids urbans i neteja viària, ho presta directament l'Ajuntament d'Almenara, per la qual cosa no hi ha empresa concessionària que preste el servei, la qual cosa afavoreix una "major eficàcia" i foment de l'ocupació local, segons ha assenyalat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez, doncs des de l'equip de govern s'aposta per la gestió pública directa en aquest cas, igual que en l'Escola Infantil i una altra sèrie de serveis que s'ofereixen.

    Destacar també que recentment s'han renovat altres 30 contenidors de RSU en la localitat, tal com ja es va fer l'any passat i que la previsió és a poc a poc anar renovant tot el parc de contenidors d'Almenara.

    Per a les tasques de recollida de RSU i neteja viària l'Ajuntament d'Almenara disposa d'un camió habilitat, un altre per a la neteja dels contenidors, així com una màquina agranadora. El consistori a més també ofereix el servei de recollida de voluminosos.

    Pujar