elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Troben 7.000 plantes de marihuana a una nau industrial d'Almassora

Troben 7.000 plantes de marihuana a una nau industrial d'Almassora

  La Guàrdia Civil ha detingut dues persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric i anàlegs.

  Les investigacions dutes a terme per l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Castelló es van iniciar el dia 2 de novembre quan van tenir coneixement de l'existència d'una possible plantació de marihuana a una nau industrial de la localitat d'Almassora.

  Després de diferents gestions i demanar les dades necessàries aquest mateix dia, els guàrdies civils van sol·licitar un manament judicial d'entrada i registre degudament autoritzat de la nau, que va culminar amb la incautació de 7000 plantes de marihuana en estat avançat de floració, així com diferent material i productes destinats al cultiu.

  Per tot això es va detenir dos homes als quals se'ls atribueix un delicte de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elèctric i anàlegs.

  Els detinguts, juntament amb les diligències practicades, han estat posats a disposició del Jutjat de Castelló en funcions de Guàrdia, qui en va ordenar l'ingrés a la presó.

  L´actuació ha estat realitzada per efectius de l´Equip Roca de la Guàrdia Civil de Castelló i membres del GAR de la Guàrdia Civil (Grup d´Acció Ràpida) i Servei Cinològic de la Comandància de la Guàrdia Civil.

  MÉS FOTOS
  Troben 7.000 plantes de marihuana a una nau industrial d'Almassora - (foto 2)
  Troben 7.000 plantes de marihuana a una nau industrial d'Almassora - (foto 3)
  Troben 7.000 plantes de marihuana a una nau industrial d'Almassora - (foto 4)
  Troben 7.000 plantes de marihuana a una nau industrial d'Almassora - (foto 5)
  Pujar