30 de setembre de 2020 30/9/20

Trenta anys de salut i excel·lència professional a Almassora

Trenta anys de salut i excel·lència professional a Almassora - (foto 1)
  • El personal del centre de salut d’Almassora celebra el trentè aniversari de l'ambulatori amb una exposició fotogràfica

L'Ajuntament d'Almassora va ser el lloc escollit pels professionals del centre de salut Almassora per a la commemoració del trentè aniversari de l'obertura de l'ambulatori, que va començar a funcionar a la fi de 1986. Les autoritats municipals, encapçalades per l'alcaldessa, Susanna Nicolau, i prop d'un centenar de convidats van recordar els primers anys del servei, van recórrer la mostra fotogràfica albergada en la planta baixa del consistori i van brindar durant el vi d'honor.

La comissió organitzadora de l'acte ha reunit nombroses fotografia aportades per treballadors del centre i mitjans de comunicació provincials, gràcies a les quals els assistents han pogut recórrer els trenta anys d'història del servei. Durant la seua intervenció, la primera edil va destacar "la gran labor que tots els professionals que formen i han format part de l'ambulatori han fet a Almassora" i va assegurar que "avui és un dia de retrobaments, de records, de reviure els bons moments i d'agraïment, el que en nom de tots els veïns del municipi us transmet".

La regidora de Sanitat, Diana Belliure, va reconèixer "l'esforç realitzat per tot el personal del centre per millorar i ampliar el servei dia a dia, malgrat els anys de retallades" i va assegurar que "podeu comptar amb tot el nostre suport perquè garantir que l'ambulatori compta amb el personal, les instal·lacions i els materials que necessita per a seguir sent un centre de referència en l'atenció primària".

Per la seua banda, el gerent del Departament de Salut de Castelló, Miguel Alcalde, va voler reconèixer l'esforç realitzat per tots els professionals per la salut dels veïns i veïnes d'Almassora durant aquest temps. Alcalde, al costat del director d'Atenció Primària del Departament, Javier Sorribes, va acompanyar a la cap de zona bàsica d'Almassora, Gema Monforte, i a la coordinadora d'Infermeria durant l'esdeveniment.

Cal recordar que el centre de salut Almassora va iniciar la celebració del seu trentè aniversari dilluns passat. Durant tota la setmana, els usuaris han pogut gaudir de la mostra fotogràfica, que ha sigut exposada en el propi ambulatori.

Pujar