elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tormo (PP): “Vull escoltar i aprendre del consell dels qui han fet gran a Almassora”

Tormo (PP): “Vull escoltar i aprendre del consell dels qui han fet gran a Almassora” - (foto 1)

  "Vull aprendre del consell d'els qui han fet gran a Almassora. Sumar la seua vàlua, la seua experiència, la seua veterania. Perquè estic convençuda que de la mà d'els qui han convertit avui al nostre poble en una ciutat moderna, podem créixer, prosperar i millorar".

  María Tormo, alcaldable del PP per Almassora, ha reivindicat el treball i l'experiència de "regidors que es van deixar la pell per aconseguir infraestructures, serveis i prestacions per als veïns". "Som hereus de la vostra obstinació i tenacitat, i vull escoltar el vostre consell perquè Almassora isca de l'estancament i la paràlisi, i prospere com va fer de la vostra mà".

  Històrics de la formació s'han donat cita en un esmorzar informal en el qual han compartit idees i projecte. "Est és un projecte que suma, que comparteix i que escolta. Perquè vull unir com va ocórrer fa 40 anys. Precisament aqueix esperit de concòrdia que va aconseguir que Espanya deixara a un costat les ideologies per a garantir un futur de prosperitat, és el que vull per a Almassora".

  La fractura, tal com ha considerat la regidora, "ens afebleix i ens separa". "Crec que enfront de les divisions que en aquests anys hem vist en l'ajuntament, és necessari unir, dialogar i escoltar. Perquè som servidors públics, convençuts que amb treball, esforç, compromís i participació podem i devem millorar el nostre poble".

  Per la meua banda, ha assenyalat la regidora, "desitge posar en moviment tots aquells projectes que han quedat paralitzats en mans de dos partits que ens han dividit el consistori. Desitge escoltar als veïns i implicar-los en la presa de decisions. Treballar per a engegar un motor únic que és Almassora, generar inversió, desenvolupament i millorar serveis com la brossa o la seguretat que són demandes ciutadanes que lluny d'atendre's, s'ignoren".

  Pujar