elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tormo (PP) garanteix “treball i esforç per a retornar a Almassora la sanitat que ha perdut”

Tormo (PP) garanteix “treball i esforç per a retornar a Almassora la sanitat que ha perdut”
  • La portaveu del PP reivindica focus per a “el meu poble”. “La salut no es pot perdre i és urgent un canvi que ens retorne els recursos als quals tenim dret”

La portaveu del Partit Popular d'Almassora, María Tormo, ha garantit hui de nou el “treball i esforç per a retornar al meu poble la sanitat que ha perdut”. Ho ha fet amb motiu d'un ple que se celebra hui i al qual el PP va presentar una iniciativa en defensa de la cobertura sanitària de la localitat. “Finalment tots els grups hem pactat una moció conjunta”, ha concretat Tormo, en la qual “exigim una reunió urgent i immediata amb el màxim responsable de la cartera de Sanitat perquè volem que siga conscient que les seues retallades són un atac directe a la salut dels nostres veïns”.

Per a la portaveu del PP, “la salut no es pot perdre i és urgent que hi haja un canvi que aplique polítiques que ens sumen, no que ens resten”. El CSI Pío XII “està desmantellat. Ens han privat de les especialitats que en 2011 es van habilitar amb motiu de la seua inauguració. I hui, en ple agost, ni tan sols disposa de metges ni infermeres”. En el cas del consultori de la platja, les retallades es van iniciar en 2018 amb un minvament de l'atenció que es prestava de dilluns a divendres. “En 2020 va tancar les seues portes i així segueix”. I el més afectat, el centre de salut del carrer Sant Pere, “és el que hui pateix un col·lapse absolutament dramàtic. Pacients que fan cua al carrer i metges que són incapaços d'assumir un volum de targetes SIP en una població amb prop de 27.000 habitants”.

Aquest escenari “és real, no inventat. És el que hui pateixen en les seues carns els meus veïns” i és el que “en el PP desitgem canviar”. Perquè “en el PP creem i sabem que una cobertura sanitària digna, àmplia i suficient és possible. La que atenga les necessitats d'una població que ha perdut tot el que havia guanyat”.

Finalment, Tormo s'ha mostrat confiada i il·lusionada en un canvi. “Sabem que hi ha una altra manera de fer les coses i volem treballar per aconseguir resoldre els problemes que els nostres veïns tenen”. “I estem preparats per a fer-ho possible, com cada vegada més veïns ens demanden”, ha conclòs.

Pujar