23 de setembre de 2020 23/9/20

Tambors de Passió animarà el recorregut de patinadors i corredors durant l'Almassora 10K

Tambors de Passió animarà el recorregut de patinadors i corredors durant l'Almassora 10K - (foto 1)
  • Els carrers de la Vila vibraran amb el so dels instruments al pas dels esportistes

A poc més de dues setmanes per a la seua celebració, l'Almassora 10K prepara la seua segona edició amb la col·laboració de clubs i associacions locals, entre els quals destaca la participació de Tambors de Passió. Els bombos i tambors de l'entitat sonaran al pas dels atletes pels carrers de la Vila, “un dels enclavaments més destacats d'Almassora i que més aprecia la gent del poble”, ha assegurat el director de l'associació, Damián Aguilella.

Tambors de Passió s'uneix així a una prova que, per primera vegada, s'obrirà al patinatge. Per a açò, l'entitat organitzadora, Animals de Monte, ha comptat amb l'experiència i col·laboració dels clubs locals d'aquesta disciplina, Almassora Club Patí i Rollers Almassora. En representació dels primers, el patinador César Manrique ha confirmat que “hem aprofitat que l'endemà, el diumenge 18, celebrem la nostra jornada de lliga per a animar a formacions de València i Alacant a participar en el 10K”. La presidenta de Rollers Almassora, Sheila Díaz, ha aplaudit la iniciativa com a eina “perquè la gent del poble isca al carrer i s'anime a iniciar-se en aquest esport”.

L'edil d'Esports, Xavier Trenco, ha agraït la participació de totes les entitats locals implicades en la celebració d'aquesta carrera. “Col·laboren des de negocis fins a associacions culturals, com Tambors de Passió, la qual cosa ens mostra la importància que aquesta prova té per a Almassora i que va més enllà de l'esportiu”, ha incidit el regidor. “Serà una gran festa a la qual convidem a unir-se a tots els almazorenses i visitants i aprofitarem la celebració del Foodie Fest per a omplir els carrers de bon ambient”, ha conclòs Trenco.

El president de Animals de Muntanya, Carlos Romero, ha animat als veïns a participar com a voluntaris amb l'organització de la prova i ha donat les gràcies a la Policia Local d'Almassora pel “gran esforç que fan per a garantir la seguretat dels esportistes”. Romero ha recordat que corredors, patinadors i acompanyants podran col·laborar amb l'ONG Aspropace, dedicada a ajudar a menors amb paràlisi cerebral i a les seues famílies.

L'Almassora 10K se celebrarà dissabte que ve 17 de setembre. La inscripció podrà realitzar-se a través de la pàgina web www.tdpevents.es i en comerços locals com Bicial o Nens i, encara que pot formalitzar-se fins al mateix dia de la carrera, el preu es redueix si els participants ho fan amb antelació.

Pujar