24 de setembre de 2020 24/9/20

La Reina i Dames d'Almassora 2017 inauguren la mostra d'indumentària en Espai Mercat

La Reina i Dames d'Almassora 2017 inauguren la mostra d'indumentària en Espai Mercat - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Almassora - SQ2017 - Manifest Reina y Damas
  Almassora - SQ2017 - Manifest Reina y Damas
  MÉS FOTOS
  La Reina i Dames d'Almassora 2017 inauguren la mostra d'indumentària en Espai Mercat - (foto 2)
  La Reina i Dames d'Almassora 2017 inauguren la mostra d'indumentària en Espai Mercat - (foto 3)
  La Reina i Dames d'Almassora 2017 inauguren la mostra d'indumentària en Espai Mercat - (foto 4)
  La Reina i Dames d'Almassora 2017 inauguren la mostra d'indumentària en Espai Mercat - (foto 5)

  La reina de les festes d'Almassora 2017, Paula Cubertorer Llop, i la seua cort d'honor, Alba Caravaca Bernal, Irene Delgado Puig, Mònica Moral Grifo i Andrea Sánchez Giménez, han inaugurat aquest matí de dissabte l'exposició d'indumentària tradicional que recull alguns els vestits que lluiran durant el seu regnat.

  En l'obertura d'aquesta sala d'exposicions, que es podrà visitar fins dilluns, han comptat amb la companyia de les seues antecessores en el càrrec, Marta Gargallo i les seues respectives dames.

  La mostra, situada a l'Espai Mercat, ha obert les seues portes a les 11.00 hores. Al recinte, el públic assistent podrà gaudir, de forma gratuïta, de la varietat de vestits i complements que lluiran en els seus diferents actes les representants de les festes. L'exposició estarà oberta durant els tres dies; 29, 30 i 1 de maig de 11.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

  La Regidoria de Festes ha optat per repetir aquest acte, que recordem, els veïns d'Almassora van gaudir per primera vegada l'any passat. Vestits, davantals, manteletes, sabates també fotografies i flors completen els cinc reservats en els quals l'Espai Mercat es troba dividit aquest any per a cadascuna de les quatre dames de la cort i per la màxima representant de les festes de 2017.

  L'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolás i la regidora de Festes, Isladis Falcó, han obsequiat amb flors i unes paraules boniques a les joves.

  La inauguració d'aquesta sala d'exposicions suposa el compte enrere per a l'inici oficial de les festes de Santa Quitèria, que en 15 dies convocarà els veïns d'Almassora a la presentació de la reina i les seues dames, el pregó i la romeria.

  Pujar