elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “La regidoria de Patrimoni adjudica a un empresari de l’Alcora que anava en llistes de Compromís les obres de Santa Quiteria”

PP: “La regidoria de Patrimoni adjudica a un empresari de l’Alcora que anava en llistes de Compromís les obres de Santa Quiteria”
  MÉS FOTOS
  PP: “La regidoria de Patrimoni adjudica a un empresari de l’Alcora que anava en llistes de Compromís les obres de Santa Quiteria” - (foto 2)

  La regidor de Patrimoni d'Almassora, Amaya Gómez de Compromís, ha adjudicat a un empresari de L'Alcora que anava en llistes de la formació nacionalista les obres del retaule de Santa Quiteria. Aquest empresari ha format part de la candidatura de Compromís en el municipi de L'Alcora en els anys 2007, 2011 i 2015.

  Així el portaveu del Partit Popular, Luis Martínez, ha assegurat que “estem davant d’un clar exemple de nepotisme per part de Compromís”. Segons Martínez “ara entenem perquè els dos ajuntaments es neguen a convocar la comissió extraordinària d'hisenda per a donar explicacions sobre la contractació d'aquestes obres”.

  Per a l'edil qui Compromís i PSPV haurien de convocar la comissió, donar-nos tota la informació sobre les obres i explicar-nos com s'ha realitzat la contractació. “Perquè ens crida l’atenció que un membre de Compromís per L'Alcora faça unes obres que ha liderat la regidor de Patrimoni, Amaya Gómez, de Compromís”.

  El Partit Popular d'Almassora porta des d'abril sol·licitant informació sobre aquestes obres als dos ajuntaments i “en tot aquest temps hem obtingut el silenci per resposta”. Per açò, “el dimarts passat presentem per registre en l'ajuntament una sol·licitud perquè es convoque una comissió extraordinària d'hisenda”.

  En aquest sentit, el portaveu ha recordat que el Reglament Orgànic i Funcional (ROF) estableix que si una cambra dels membres d'una comissió informativa sol·liciten la convocatòria una comissió extraordinària, aquesta haurà de celebrar-se en el termini màxim de 15 dies hàbils des de la data de la sol·licitud. I, en cas de no ser convocada per l'equip de govern, està quedarà convocada automàticament en el termini de deu dies hàbils a explicar des de la data que va expirar el primer termini. “Per tant, Compromís i PSPV estan obligats a convocar la comissió”.

  comentari 1 comentari
  Vicent Bosch i Paús
  Vicent Bosch i Paús
  09/06/2017 09:06
  FCO és l'empresari.

  Doncs FCO ha treballat fins i tot a KSA. No deu ser un aprenent.

  Pujar