14 de novembre de 2019 14/11/19

El PP reclama al PSPV l'informe de ruïna tècnica de l'edifici 167

El PP reclama al PSPV l'informe de ruïna tècnica de l'edifici 167 - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha reclamat al PSPV l'informe de ruïna tècnica de l'edifici 167 que l'11 de setembre el PP va demanar mitjançant una moció que va ser aprovada en ple. Més de tres mesos després d'aquell acord "es torna a demostrar el desinterès i desídia del PSPV que governa en paral·lel al costat de Compromís. És evident que no tenen cap interès a avançar en aquest tema i mostra inequívoca és que el seu objectiu és deixar passar els dies perquè no tenen cap intenció d'escoltar les demandes històriques dels veïns d'Almassora".

  L'informe de ruïna tècnica d'aquest immoble hauria de permetre avançar en la seua demolició. "Si el PSPV desitjara redactar aquest informe ja s'haguera anat a València a reunir-se amb qui fóra necessari per a obtenir l'autorització del Consell i poder accedir a l'edifici. És clar que, una vegada més, donen llargues perquè en la pràctica no els importa en absolut el que opinen els veïns".

  "Aquesta mostra d'abandó i inacció no és nova. El 19 d'octubre de 2015, el PP va presentar una moció en ple per a demolir l'immoble. Va ser aprovada pel PSPV i el seu soci de Compromís. El 28 d'octubre d'aqueix mateix any, nou dies més tard, van aprovar sense donar coneixement al ple un conveni per a rehabilitar l'edifici". "Va ser una bufetada en tota regla a la reivindicació dels veïns d'aquesta zona".

  La reculada de tots dos partits es va produir un any després. "Curiosament", tal com han recordat des del PP, "aqueixa reculada sí la van elevar al ple, quan per a signar el conveni de rehabilitació de l'edifici mai van comptar amb aquest òrgan de representació local". El PSPV "segueix mostrant avui la desídia més absoluta cap a aquest projecte, la mateixa que el Consell ha demostrat en tres pressupostos autonòmics, negant any rere any fons per a demolir l'edifici". Per al Grup Municipal del Partit Popular d'Almassora, "volem que aquest projecte avance i es complisca una demanda dels nostres ciutadans. Acabar amb la marginació i sanejar l'entorn. El problema apareix quan qui governa, com és el cas del PSPV, està més ocupat a defensar als seus col·legues del Consell que a treballar per Almassora. S'evidencia la farsa que avui els veïns denuncien com a frau".

  ocultar
  El PP reclama al PSPV l'informe de ruïna tècnica de l'edifici 167
  Pujar