20 de febrer de 2020 20/2/20

El PP reclama la comissió de seguiment del litoral per a abordar l'abandó de la costa

El PP reclama la comissió de seguiment del litoral per a abordar l'abandó de la costa - (foto 1)
  • El PSPV segueix sense fixar la convocatòria que el PP va sol·licitar el 24 de març. “És la millor mostra de com l'alcaldessa intenta maquillar la inacció del seu partit”

El Partit Popular d'Almassora va sol·licitar ahir a l'alcaldia la convocatòria de la comissió de seguiment de les obres del litoral que el 24 de març el partit va reclamar per registre. Prop de tres setmanes després, “l'alcaldessa continua donant la callada per resposta en un intent evident de maquillar el càstig que el seu cap de files, Pedro Sánchez, exerceix des de Madrid”.

El pas de la borrasca Gloria ha deixat una estampa desoladora de la platja d'Almassora. “Sol·licitem la declaració de zona catastròfica i exigim la convocatòria de la comissió de seguiment del litoral”. “La primera aconseguim que s'aprovara ahir en ple, la segona encara estem esperant-la”.

María Tormo, portaveu del PP a Almassora, va reclamar ahir a Merche Galí que exercisca la defensa del municipi. “Agrairíem que ens convidaren a les reunions amb Costas, com ha fet Borriana, i també que convocaren amb data la comissió de seguiment. Els veïns tenen dret a saber què ocorrerà amb la platja, perquè Pedro Sánchez va vindre a fer-se fotos i es va anar quan les va tindre. No hi havia un altre objectiu”.

Per a Tormo, “la nostra platja, els nostres veïns, no mereixen el menyspreu d'un Govern amb un president que no es digna a invertir un euro en la recuperació de la nostra costa perquè l'inverteix en les nòmines dels seus ministres”. Disparat la despesa pública en alts càrrecs, assessors i carteres ministerials que es multipliquen, “Sánchez no té diners per a recuperar les nostres platges com sí que va fer Rajoy al gener de 2017, aprovant la declaració de zona catastròfica”. No hi ha diners per a regenerar “però sí que pot gastar per a passejar-se per les nostres costes com si fora la passarel·la Cibeles. Donar-se un bany d'aplaudiments, besos i colpets dels seus i fer-se fotos fins a assaciar el seu ego. I una vegada aconseguit l'objectiu, deixar-se anar a Madrid on la província de Castelló ha passat a l'oblit”.

Pujar