6 d’agost de 2020 6/8/20

El pla Reactivem Almassora inverteix 29.000 euros en empreses locals en el primer mes d’obres

El pla Reactivem Almassora inverteix 29.000 euros en empreses locals en el primer mes d’obres - (foto 1)
  • Una desena d’actuacions en via pública i edificis lideren la despesa municipal

El pla Reactivem Almassora per a la dinamització de l'economia local aconsegueix el seu primer mes en marxa amb més de 28.847,3 euros invertits en empreses dedicades a la construcció i auxiliars. En concret, el departament de Serveis Públics ha executat una desena d'intervencions en la via pública i edificis municipals per a oferir una oportunitat a les signatures d'Almassora en un moment de dificultat per la crisi del coronavirus.

Tal com ha assenyalat l’alcaldessa, Merche Galí, es tracta d'intervencions en diferents espais que precisaven de millores, com els arranjaments en la cuina del centre Social Sant Felip (4.652 euros), la substitució del rodapeu del gimnàs i de la sala polivalent (2.393 euros), l'eliminació de l'oficina central del mercat (2.311 euros) o la pintura de jocs en les places Santa Teresa i Tots els Sants (702 euros).

També la platja s'està beneficiant de les intervencions incloses en el pla Reactivem Almassora amb actuacions com els arranjaments en la zona canina del parc de Cigarreta (2.069 euros), la reparació de les trapes d'enllumenat en el camí Catalans (9.861 euros) o la instal·lació d'una porta en la caseta de reixes de la platja (1.318,9 euros). El consistori ha encarregat cadascuna d'aquestes i la resta d'obres a empreses diferents per a afavorir l'economia local.

Els autònoms i empreses interessats a prestar els seus serveis a l'Ajuntament poden inscriure's a través de la web www.almassora.es. La pestanya Serveis dóna pas a la Carpeta Ciutadana, on cada usuari trobarà l'apartat Àrees d'Interés amb els diferents camps per a emplenar. Per a accedir, únicament és necessari un certificat electrònic que poden sol·licitar, si encara no el tenen, a través del correu e-ajuntament@almassora.es i el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) el tramitarà.

A més, al marge del pla Reactivem, una altra signatura d'Almassora finalitzarà aquesta setmana la intervenció en la lampisteria del pavelló La Garrofera per a modificar la instal·lació d'acord amb la normativa sanitària actual per a previndre focus de legionel·la. Les obres freguen els 20.000 euros i suposen, entre altres, canvis en la distància de les canonades d'aigua freda i calenta per a atendre la recomanació vigent.

Pujar