17 de novembre de 2019 17/11/19

PP: "PSPV i Compromís tomben en Les Corts l'esmena per a executar la pantalla verda i el parc públic d'El Serrallo"

PP: "PSPV i Compromís tomben en Les Corts l'esmena per a executar la pantalla verda i el parc públic d'El Serrallo" - (foto 1)
  • PP Almassora: 'Anem a continuar exigint, tanto a València com a Almassora, que allò que consideraven prioritari, s'execute. No han donat ni un pas per a avançar'

Per tercer any consecutiu, el PP va presentar una esmena als pressupostos autonòmics davant l'absència de partida dirigida a executar un projecte "que era urgent i necessari quan PSPV i Compromís ocupaven la bancada de l'oposició". "Avui, que són ells els que governen, li han donat una puntada al projecte, han ignorat per complet allò que van garantir, en un exercici d'hipocresia absolut, i han abandonat una iniciativa que nosaltres lliurem en forma d'avantprojecte", assenyalen des del grup popular.

"Els mateixos partits que governen el Consell i que van crear dues estructures de gestió en l'Ajuntament d'Almassora, PSPV i Compromís, han tornat a tombar la iniciativa del PP a nivell autonòmic per a reservar fons que permeten en 2018 avançar en l'execució de la pantalla verda i parc públic del Serrallo".

L'esmena al pressupost autonòmic "ha obtingut un no rotund" per part de PSPV i Compromís, "de la mateixa manera que a nivell local, a aquests dos partits els resulta incòmode que reivindiquem aquest projecte". "Ara ja no hi ha urgència alguna per a executar aquesta obra. Ja no són exigents ni bel·ligerants, i els veïns als quals se'ls van garantir avanços se senten estafats".

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora recorden que l'esmena presentada a nivell local per a ampliar la partida destinada a la pantalla verda en 100.000 euros "també ha obtingut el no rotund d'ambdues formacions polítiques". És evident que "els qui havien de garantir avanços per a aquest projecte, els qui com a oposició reclamaven urgència en l'execució de la infraestructura, són els que ara frenen el desenvolupament de l'obra perquè, senzillament, mai van creure allò que van anunciar", han considerat des del Grup Municipal del Partit Popular.

ocultar
PP: "PSPV i Compromís tomben en Les Corts l'esmena per a executar la pantalla verda i el parc públic d'El Serrallo"
Pujar