1 d’octubre de 2020 1/10/20

PP: “PSPV i Compromís tomben en Les Corts una iniciativa del PP per a protegir Les Goles”

PP: “PSPV i Compromís tomben en Les Corts una iniciativa del PP per a protegir Les Goles” - (foto 1)

  PSPV i Compromís han vetat la proposta del Partit Popular en Les Corts per a preservar el paratge natural de Les Goles del Riu Millars que comparteixen Almassora i Borriana. L'objectiu de la iniciativa parlamentària defensada pels diputats autonòmics del PP Vicente Casanova i José Ramón Calpe, pretenia mobilitzar al Consell en la redacció d'un pla de recuperació que posara en valor aquest tram de l'aiguamoll.

  No obstant açò, “una vegada més, ens hem trobat amb el veto injustificable de dues forces polítiques que han demostrat que no inverteixen a Almassora ni a Borriana, ni tan sols per a posar en valor espais naturals com el de Les Goles que com a oposició reivindicaven i defensaven”.

  Per al regidor del PP a Almassora i portaveu del Grup Municipal, Luis Martínez, “resulta irònic que a l'abril de 2015, Compromís reclamara a Almassora com a oposició la posada a punt de la senda del Riu Millars que compartim amb Vila-real i Borriana. Dos mesos després, al juny de 2015, ja com a govern local, han demostrat que deixen de costat al paratge per al qual hem reclamat inversions i conservació de forma reiterada”.

  “La iniciativa defensada pels nostres companys reclamava seguir protegint aquest entorn únic i singular que tenim el privilegi de gaudir integrat en els nostres municipis”. No obstant açò, “és evident que no hi ha cap interès a dedicar un sol euro a millores de l'entorn i protecció per a la preservació del paratge de Les Goles”. “Com tampoc ho hi ha per a sanejar l'entorn de l'edifici 167, desenvolupar la pantalla verda del polígon El Serrallo, el jaciment del Torrelló o el bulevard que havia d'unir a través d'una via ràpida el casc urbà d'Almassora amb la seua platja”.

  La intenció del PP “és seguir defensant els interessos del nostre municipi, posar en valor el nostre entorn i incidir en la necessitat de resoldre problemàtiques que, com l'estació depuradora de Vora Riu, segueix sent un projecte teòric malgrat que han passat ja més de dos anys des que els partits que garantien el canvi governen”.

  Pujar