21 de setembre de 2020 21/9/20

PP: “PSPV i Compromís deixen sense àrea d'entrene als clubs”

PP: “PSPV i Compromís deixen sense àrea d'entrene als clubs” - (foto 1)

    Els dos partits que governen en paral·lel a Almassora han decidit mantenir la Fira Expoentreteniment en el pavelló A de el poliesportiu La Garrofera malgrat que aquesta és l'única àrea d'entrenament disponible per als clubs després que el pavelló B quedara tancat a l'ús com a conseqüència de les obres de construcció del col·legi Regina Violant.

    L'única opció de joc i entrenament per als equips queda, no obstant açò, fora d'ús posat que PSPV i Compromís han decidit seguir mantenint en La Garrofera la fira de lúdica i d'entreteniment. Un esdeveniment que el Partit Popular va celebrar durant la seua etapa de govern en el centre social de la tercera edat del carrer Sant Felipe posat que amb açò “no es condicionava l'activitat habitual dels clubs esportius ni tampoc es danyava l'espai esportiu que durant la nostra etapa remodelem i millorem”.

    No obstant açò, tal com ha explicat Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, “PSPV i Compromís van decidir ocupar la pista remodelada durant el passat mandat ja en 2015, limitant llavors als clubs a compartir el pavelló B que llavors, fa ara un any, no estava ocupat”. En l'actualitat, “no obstant açò, està tancat a l'ús per les obres del col·legi però aquesta circumstància no ha sigut un impediment perquè ni un ni un altre partit atenguen les necessitats dels equips i eviten ocupar aquesta pista durant quatre dies”.

    Per a Martínez, “lamentablement el regidor d'Esports, Xavier Trenco, ha demostrat des del primer dia que actua sense previsió. Va reconèixer que havia avaluat la possibilitat de contractar una carpa, que haguera permès que els clubs entrenaren, però va afirmar que els costos eren massa elevats”. Així les coses, “els clubs són els que acaben pagant una descoordinació enfront de la qual el PSPV es manté impassible. En lloc de treballar per a resoldre la situació prefereix que les crítiques laminen al seu soci de govern per a guanyar ells protagonisme”. Sens dubte, “una forma poc útil i eficaç de treballar pels interessos d'Almassora que, en la pràctica, és la que acaba perdent per la falta d'enteniment d'aquests dos partits”.

    Pujar