28 de novembre de 2020 28/11/20

PP: "El PSOE retalla l’atenció mèdica en la platja d’Almassora"

PP: "El PSOE retalla l’atenció mèdica en la platja d’Almassora" - (foto 1)
  • La portaveu del PP, María Tormo, presenta una moció per a que torne a prestar-se de dilluns a divendres i s’amplie durant la primera quinzena del mes de setembre

El consultori mèdic de la platja d'Almassora és un dels centres afectats per les retallades que en matèria sanitària està aplicant el PSOE. El servei d'atenció mèdica, situat en Pla de la Torre, ha vist reduït el seu horari d'atenció als pacients a tres dies després que en 2018 atenguera de dilluns a divendres de forma ininterrompuda.

La mesura suposa un càstig per als residents de la platja i també per als qui traslladen la seua residència durant l'estiu. “Amb una població que es multiplica durant l’estiu, lamentem que un servei que és aprofitat per desenes de veïns en època estival es veja retallat i obligue a molts veïns a traslladar-se fins al poble”.

María Tormo, portaveu del Grup Municipal del PP en l'Ajuntament d'Almassora, ha anunciat que dilluns que ve en ple presentarà una moció “amb l'objectiu de reposar un servei bàsic, necessari i pràctic”. “Hem de treballar per a garantir millores i prestacions no perquè les existents patisquen contínues retallades que l'única cosa que fan és atacar al benestar i qualitat de vida dels nostres veïns”.

Amb aquesta filosofia, la regidora defensarà una moció que reclama no solament l'obertura del consultori de dilluns a divendres,  “tal com operava en 2018”, sinó també l'ampliació del període de prestació mèdica, que enguany finalitza el 6 de setembre “quan en 2018 va acabar el 15 de setembre”.

María Tormo ha tendit la mà a la resta de formacions polítiques “per a defensar els interessos dels veïns”. “Estem ací per a garantir que els nostres veïns milloren la seua atenció i oportunitats, reforcen serveis útils i bàsics com és la sanitat i, en definitiva, resolem els seus problemes, no li'ls hi generem”. En aquest sentit, “confie que aquesta iniciativa tire endavant, no perquè la promou un partit, sinó perquè l'objectiu és que es beneficien els nostres ciutadans, que són l'únic i vertader objectiu pel qual hem de treballar els qui hem sigut triats per a exercir un càrrec públic. Per la nostra banda”, ha postil·lat Tormo, “els anem a retornar la seua confiança multiplicada”.

Pujar