elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE retalla un 63% els fons de lluita contra la violència de gènere a Almassora"

PP: "El PSOE retalla un 63% els fons de lluita contra la violència de gènere a Almassora"
  • El PP reclama amb una moció que Sánchez garantisca els fons que ha retallat dels 20.000 als 7.000 euros en només un any. “No podem permetre-ho”, afirma Rovira

El PSOE ha retallat un 63% els fons que destina el Govern d'Espanya a la lluita contra la violència de gènere en la localitat. Una decisió lesiva per als interessos d'una localitat que “exigeix el màxim suport per a acabar contra una xacra social que és necessari erradicar”.

Així ho ha plantejat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, el grup del qual va presentar la setmana passada una moció que reivindica “els fons necessaris per a actuar contra la violència de gènere i el fre a les retallades”.

Precisament hui “estem de duel per una víctima de violència de gènere que ahir va perdre la vida a Sagunt”. “La nostra màxima repulsa a aquest nou assassinat masclista i la nostra màxima obstinació que aquests crims no tornen a repetir-se i es treballe, s'invertisca i s'actue amb els fons necessaris per a evitar víctimes mortals innocents”.

A Almassora, la inversió en matèria de lluita contra la violència de gènere ha patit una retallada d'un 63% entre el període 2019-20 i l'actual 2020-21. “Hem passat de gestionar uns fons que superaven els 20.000 euros, concretament 20.661,71 euros, a caure la injecció econòmica per a lluitar contra aquesta xacra fins als 7.701,66 euros”.

Des del PP, assenyala Rovira, “no permetrem que aquesta tisorada afecte una xacra social tan dramàtica com és la violència de gènere”. Per aquest motiu, assenyala Rovira, “defensarem aquesta vesprada en ple la necessitat d'exigir al PSOE la inversió necessària, posar fre a retallades en una matèria tan sensible com aquesta i creure en la lluita contra la violència de gènere per a posar fi a víctimes innocents que han perdut la seua vida a mà d'assassins”.

En aquest sentit, des del PP reclamen “el consens necessari per a lluitar tots en bloc contra una qüestió sobre la qual no cap debat ni retallades. Confiem plenament en el suport de tots els grups per a aconseguir posar fi a aquest drama social que ens danya com a societat”.

Pujar