elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE desmantella en sis anys la cobertura sanitària que el PP va garantir a Almassora

El PSOE desmantella en sis anys la cobertura sanitària que el PP va garantir a Almassora
  • Amb una població que supera els 26.000 habitants, el PSOE ha tancat el consultori de la platja, desmantellat el CSI Pío XII i col·lapsat el centre del carrer San Pere

El PSOE d'Almassora ha aconseguit en sis anys desmantellar la cobertura sanitària que el PP va garantir a una població que hui supera els 26.000 habitants. Les accions que el PP va encaminar a reforçar l'atenció mèdica en la població amb l'objectiu d'evitar desplaçaments als centres sanitaris de la veïna Castelló han sigut desmantellades en aquests sis anys provocant el col·lapse de l'antic centre de salut de la població, el del carrer Sant Pere, i tancant l'únic recurs sanitari de la platja, el consultori de Pla de la Torre.

“La política hauria de servir per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Mai al contrari. No obstant això, lamentablement, en sis anys de polítiques socialistes, secundades quatre anys per Compromís i en aquest segon mandat pel gaiato de Ciutadans, hem vist com a Almassora ens han anat retallant a poc a poc un dels pilars de l'estat de benestar: la nostra sanitat”.

Les protestes ciutadanes no s'han fet esperar, tal com explica la portaveu i líder del PP a Almassora, María Tormo. “La gent arriba al centre de salut i pateix les conseqüències d'aquest desmantellament injustificat. En primer lloc els metges, als quals el PSOE sotmet a un estrés indegut a conseqüència de la seua política d'acomiadaments. Els deixa sense vacances i pretén que assumisquen en un centre als pacients que fins a la passada primavera s'assistien en dos centres mèdics”. “En segon lloc els ciutadans, que han d'esperar cues insuportables al carrer i que pateixen el col·lapse de la línia telefònica quan desitgen comunicar-se amb el centre de salut”.

I si al poble la situació provocada pel desmantellament del CSI Pío XII ha provocat el col·lapse del centre de salut del carrer Sant Pere, a la platja, residents i visitants vacacionals es troben el consultori de Pla de la Torre. “És el que Ximo Puig va anunciar al juny que obriria i que hui continua tancat sense previsió d'obertura”. “El seu càstig es tradueix en minvament d'atenció sanitària a una població que no mereix aquest maltractament, perquè el PSOE, amb la seua alcaldessa al capdavant, en lloc de millorar el benestar dels nostres veïns s'ha dedicat a protegir els interessos del seu partit. Només així s'entén que seguisca de braços plegats davant un atac tan lesiu”, ha lamentat la portaveu del PP a Almassora.

Pujar