elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE deixa en l'aire implantar la infermeria escolar que el PP va sol·licitar per a Almassora

El PSOE deixa en l'aire implantar la infermeria escolar que el PP va sol·licitar per a Almassora
  • Tormo (PP) invita a l'alcaldessa a informar-se de com funciona el servei en Benicàssim i Onda per tal de garantir la prestació als alumnes el curs 2020-21

El PSOE ha deixat en l'aire la implantació del servei d'infermeria escolar que el PP va reclamar l'any passat en ple per qüestions tècniques. Així ho ha argumentat l'equip de govern renunciant a una prestació que sí que funciona i amb excel·lents resultats en altres localitats de la província de Castelló, com és el cas de Benicàssim o Onda.

María Tormo, portaveu del PP a Almassora, va sol·licitar informació al PSOE sobre la previsió d'implantació del servei en comissió i en l'últim ple. “Si l'alcaldessa es troba amb dificultats tècniques li convidem a consultar les fórmules administratives aplicades en altres localitats de la nostra província que sí han permés dotar als centres educatius d'aquesta prestació”.

La solució, en opinió de Tormo, “passa per la implicació”. “Si el PSOE estiguera realment interessat a activar aquesta prestació, estem convençuts que es mouria”. I és el que pretén el PP. “No qüestionem els informes tècnics, per descomptat”. “Només plantegem que s'acudisca a altres consistoris on no l'experiència funciona amb l'aval administratiu oportú”.

Cal recordar que el Partit Popular va presentar el passat 9 de desembre una moció per a dotar als col·legis i instituts de la localitat d'infermera escolar. La proposta va comptar amb el suport de tots els grups polítics i va suposar un pas definitiu per a aconseguir aquest servei. Set mesos després de l'acord plenari “la solució del PSOE és que els informes tècnics no permeten implantar est el servei”. “Nosaltres sí que creiem que hi ha opcions. Almenys cal estudiar altres experiències i intentar aplicar-les a Almassora”. Per aquest motiu, “ens oferim a acompanyar al PSOE als ajuntaments de Benicàssim o Onda, on governa el PP, perquè coneguen de primera mà com s'ha tramitat aquesta prestació de la qual ja gaudeixen centenars d'estudiants”, ha manifestat la portaveu.

Pujar