elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Almassora recupera 55 quilos de coure robat

La Policia Local d'Almassora recupera 55 quilos de coure robat
  • Els agents investiguen l'origen del material sostret, que creuen que estava amagat en un polígon industrial per al seu posterior maneig o comercialització il·legal

  • La vigilància policial en les àrees industrials de la localitat s'ha incrementat en les últimes setmanes per a incrementar el control i seguretat

La Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia Local d'Almassora ha recuperat en el matí d'aquest dijous en el polígon industrial del SUPOI-8 una gran quantitat de coure suposadament sostret en alguna àrea industrial de la localitat o de municipis veïns. Ara els agents estan investigant el possible origen d'aquest material.

A priori, la Policia considera que els lladres havien amagat aquest coure, que estava encara pendent de separar del plàstic per a realitzar, posteriorment, aquesta divisió cara al seu maneig o possible comercialització il·legal. En concret, s'han intervingut 55 quilos.

La intervenció s'ha desencadenat gràcies a la col·laboració ciutadana, atés que ha sigut un veí el que ha alertat als agents que havia detectat moviments sospitosos. Immediatament, la patrulla ha acudit fins al lloc, atés que, en les últimes setmanes, s'ha intensificat la vigilància policial en les àrees industrials de la localitat.

Campanya informativa

Cal recordar que des de la Policia Local s'ha posat en marxa una campanya d'informació a empreses situades en diversos polígons de la localitat amb l'objectiu d'estrényer llaços de comunicació entre els agents i el sector industrial de la localitat, informant els empresaris dels adequats canals de comunicació amb els agents.

Dins de la intervenció, impulsada per la Regidoria de Seguretat Ciutadana que dirigeix Silvana Rovira, se li facilita el número de telèfon de contacte directe amb la Central de Policia Local i s'actualitzen les dades amb les empreses. A més, els agents els fan lliurament d'un adhesiu amb el telèfon d'urgències policials perquè el tinguen accessible en tot moment.

Pujar