19 de novembre de 2019 19/11/19

Més de 270 persones van utilitzar el Bus de la Festa en el Roser d’Almassora

Més de 270 persones van utilitzar el Bus de la Festa en el Roser d’Almassora - (foto 1)
  • Els trajectes del divendres 11 van ser els més concorreguts

Un total de 278 persones van utilitzar el Bus de la Festa durant les celebracions en honor a la Mare de Déu del Roser a Almassora, segons les dades facilitades per la regidora de Participació Ciutadana, María Luisa Renau. El servei, pioner en les festes de la localitat, va atendre 66 viatgers en la nit del divendres 11, la més concorreguda quant a l'ús d'aquest servei gratuït.

Renau ha assenyalat que el balanç d'activitat d'aquest transport públic és positiu quant al nombre de persones usuàries i l'absència d'incidents. Malgrat comptar amb personal de seguretat a bord, no es va produir cap incidència en les sis nits d'operatiu “i els veïns i veïnes d'Almassora van poder aprofitar aquest servei gratuït amb absoluta tranquil·litat”. A més, per tractar-se d'un transport pioner, una patrulla de la Policia Local va seguir al vehicle cada nit per a garantir la seguretat.

L'autobús, que va oferir parades a demanda a tots els usuaris, va funcionar amb una freqüència de 30 minuts a partir de les 2.00 hores i fins a les 6.00 hores amb una eixida a la platja en el tram central. La franja horària més concorreguda va ser la que s'estén entre les 4.00 i les 6.00 hores per a aquelles persones que van acabar la nit de concerts i dj en la carpa del Recinte Fester.

Tal com es van comprometre la pròpia edil i l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, abans d'activar el servei, ambdues revisaran el balanç facilitat per l'empresa de transport per a adaptar el recorregut i els horaris a les necessitats de la ciutadania en les pròximes festes de Santa Quitèria. “L’aspecte més important és que totes les persones que han volgut, han tornat a les seues cases amb seguretat o s'han desplaçat des de qualsevol barri d'Almassora fins al centre per a gaudir de les nits de festa a cost zero”, segons l'alcaldessa.

D'altra banda, FCC i el consistori entregaran aquesta setmana una cistella de productes gastronòmics a la penya que més haja reciclat. El concurs Ecopenya va permetre a les colles depositar envasos en la bàscula instal·lada en la plaça Santa Teresa durant dues jornades. L'empresa fallarà el nom dels guanyadors aquest dijous i els entregarà el premi, valorat en 100 euros.

ocultar
Més de 270 persones van utilitzar el Bus de la Festa en el Roser d’Almassora
Pujar