elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Persecució de pel·lícula des d'Almassora fins a València a dos traficants de droga que van fugir d'un control

Persecució de pel·lícula des d'Almassora fins a València a dos traficants de droga que van fugir d'un control
  • Els dos ocupants del vehicle van ser interceptats per la Guàrdia Civil, però van fugir a gran velocitat per l'AP-7 fins que van ser aconseguits pels agents

La Guàrdia Civil el dia 2 de novembre passat ha detingut dos homes per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) a la província de València.

Tot va començar quan guàrdies civils pertanyents al Grup d'Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil es trobaven fent un operatiu en una zona calenta per menudeig de drogues a la localitat d'Almassora.

Durant el dispositiu els agents van observar un vehicle que realitzava moviments erràtics i que marxava ràpidament a gran velocitat direcció AP-7 sentit València, per la qual cosa els guàrdies civils van realitzar un seguiment discret i després d'interceptar el turisme a la província de València, el mateix anava ocupat per dos homes, i un portava un paquet contenint un quilogram de cocaïna.

Per tot això, es van detenir els dos ocupants del vehicle com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i la confiscació de la droga.

Els detinguts i les diligències instruïdes van ser lliurades als Jutjats de Guàrdia de València, qui en va ordenar l'ingrés a la presó.

Pujar