15 de novembre de 2019 15/11/19

Passió per les sevillanes en la I Fira flamenca d'Almassora

Passió per les sevillanes en la I Fira flamenca d'Almassora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Passió per les sevillanes en la I Fira flamenca d'Almassora - (foto 2)
  Passió per les sevillanes en la I Fira flamenca d'Almassora - (foto 3)

  La carpa del Recinte Fester acull avui la I Fira flamenca d'Almassora, una iniciativa que compta amb la participació d'escoles de ball, cavallistes i aficionats a les sevillanes. A més de la volta dels genets al terme municipal, la jornada inclou demostracions de ball, tres actuacions musicals durant la vesprada i la nit i menjar i sopar sota l'envelat.

  D'aquesta manera, els participants s'asseguren poder traure avant el programa d'actes previst sense risc de suspensió per l'amenaça de pluja durant les últimes hores del dia. La carpa del camí Benafelí acull des de dos quarts de deu de la demà actes per a afeccionats al flamenc, a més d'una barra amb beguda i espai per a ballar amb independència d'estar inscrits o no.

  Des de primera hora del matí, els voltants del Recinte Fester han acollit la concentració de cavallistes, que han fet una volta al terme municipal abillats amb abillament de muntar. A partir de les 11.30 hores han arrancat les exhibicions de ball per a totes les edats amb la col·laboració de la Penya Flamenca Luis de Còrdova, Flamenc@s Marsó, Bougis Danse, Carolina Montilla, Escola de Sevillanes Bianca i Escola PR Moviments Aida Lara.

  L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, i la regidora de Festes, Isladis Falcó han assistit a la cita “que reivindica les arrels andaluses d'una part de la població o aqueix vincle amb el sud que té molta gent malgrat estar lluny quant a distància”, segons Falcó. Les contínues peticions per organitzar un esdeveniment d'aquest calat s'han materialitzat en la jornada d'avui amb gran acceptació per part del públic.

  Després del matí de ball, els assistents es reuniran a les 14 hores per a celebrar un menjar de germanor prèvia compra de polsera que inclou una tapa, menjar i beguda. A la vesprada arrancaran les actuacions musicals previstes per a l'ocasió, amb els grups A la teua vora (16.00 hores) i Corda Pa Estona (18.00 hores). L'entrada al Recinte Fester és gratuïta per a tots. La festa seguirà a les 23.30 hores amb l'actuació de Desandar.

   

  ocultar
  Passió per les sevillanes en la I Fira flamenca d'Almassora
  Pujar