elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nicole Musca, una jove de Castelló que tributa a Amy Winehouse

Nicole Musca, una jove de Castelló que tributa a Amy Winehouse
  • Aquesta adolescent compagina l'ESO amb els estudis de cant i tècnica musical

Amb 15 anys, Nicole Musca, una jove d'Almassora, té clar que el seu futur és la música i ha trobat en la desapareguda Amy Winehouse un model musical a seguir.

En un festival de l'acadèmia de Castelló on estudia cant i tècnica musical va conèixer la música de la cantant britànica i des de llavors es va sentir atreta per ella.

Elperiodic.com ha entrevistat aquesta adolescent que rendeix tribut a la desapareguda Amy Winehouse amb alguns temes que ha pujat ja a Spotify.

Com et vas iniciar en el món de la música?

Tota la meua família són músics, o van ser músics, i tot es pega. Una vegada vaig pensar que m'agradaria aprendre a cantar i fer música, per la qual cosa fa tres anys em va abellir aprendre a cantar, fer música en general i em vaig ficar en diversos projectes.

Què estudies actualment?

Estudie cant i tècnica musical en en una acadèmia de Castelló. Estudis que compagine amb els de 3 de l'ESO en l'IES Álvaro FAlomir d'Almassora.

Per què et vas fixar en Amy Winehouse?

En un festival de l'acadèmia em va tocar cantar una cançó d'Amy Winehouse i quan em vaig posar a aprendre les seues cançons i a escoltar-les, em va començar a agradar molt i vaig trobar en ella el que no trobava en un altre tipus artistes, i em vaig posar a rendir-li un tribut. I ara mateix tinc diverses cançons d'Amy Winehouse per a eixir en Spotify i encara que no hi ha concert per darrere, espere que prompte hi haja alguna espècie de bitla.

Que és el que més t'agrada d'Amy Winehouse, que et transmet la seua música?

D'ella el que més m'agrada, encara que molta gent no s'adona d'això, és la seua personalitat. Es veu que era una persona bona, i em transmet un sentiment que en un altre artista o un altre tipus de música no transmet. Entre tristesa i alegria.

Quantes hores dediques a la setmana a assajar?

Cada setmana practique unes dues hores, no em deixen cantar molt, però per a estudiar si que invertisc més temps a la setmana.

T'agradaria dedicar-te al cant professional?

Sí. M'agradaria amb estils com a rhythm and blues i eixir al Rock and roll. Aquests són els gèneres que més m'agraden. En el futur em veig damunt d'un escenari i m'encantaria provar en festivals, on hi haja molts artistes, gaudir del meu xou i dels altres.

T'has plantejat anar a concurs de televisió?

M'ho estic pensant. À Punt organitza un duel de veus i m'agradaria presentar-me al càsting.

Pujar