14 de novembre de 2019 14/11/19

Maroto (PP) defensa "la inversió que garantisca una caserna digna per a Almassora"

Maroto (PP) defensa "la inversió que garantisca una caserna digna per a Almassora" - (foto 1)
  • El portaveu del PP al Senat, Javier Maroto, coneix les instal·lacions que amb més d'un segle d'història esperen una inversió que el PSOE bloqueja

El portaveu del PP al Senat, Javier Maroto, ha reivindicat hui a Almassora les inversions que garantisquen una caserna digna per als agents de la Guàrdia Civil que presten el seu servei en la localitat.

Acompanyat per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, el president del *PPCS, Miguel Barrachina, i la portaveu del PP a Almassora, María Tormo, el líder popular s'ha interessat per les condicions d'una caserna que amb més d'un segle acullen a un gran nombre d'agents destinats en la localitat.

Maroto ha reivindicat inversions “enfront del bloqueig d'un PSOE que s'obstina a mirar al passat en lloc d'invertir en el futur”. “Les nostres Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat són els garants de la llei, la Constitució i la democràcia. Invertir en la millora de les seues instal·lacions reverteix en tota la societat”.

Per part seua, María Tormo, portaveu del PP a Almassora, ha exigit al PSOE que “complisca les seues promeses”. “Desitgem que els continus anuncis de l'alcaldessa es convertisquen en realitats”, perquè “l'única realitat és que el PSOE ens menysté any rere any en els seus Pressupostos Generals de l'Estat”.

Per a la regidora, “Almassora necessita que el treball que durant anys vam exercir per a aconseguir unes instal·lacions dignes per als agents no s'abandonen”. No obstant això, “la realitat és que el PSOE ha bloquejat aquest projecte i la seua irresponsable gestió eternitza unes obres que són urgents i molt necessàries”. De fet, ha considerat la regidora, “la precarietat de les instal·lacions provoca que molts agents sol·liciten destinació a altres llocs i aquesta temporalitat deixaria de produir-se si el PSOE complira allò que promet”, ha conclòs Tormo.

ocultar
Maroto (PP) defensa "la inversió que garantisca una caserna digna per a Almassora"
Pujar