1 de desembre de 2020 1/12/20

María Tormo: “Els veïns mereixen que el Día del Veí siga els 365 dies de l’any”

María Tormo: “Els veïns mereixen que el Día del Veí siga els 365 dies de l’any” - (foto 1)

    “Les portes de l'alcaldia no poden obrir solament els dimarts. Els nostres veïns mereixen l'atenció els 365 dies de l'any”. Així ho ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, qui ha reivindicat la transparència, l'escolta activa i la posada en valor de les idees, queixes i demandes dels veïns.

    La candidata a l'alcaldia d'Almassora aposta per trepitjar el carrer enfront d'els qui es tanquen en els despatxos. “Cal donar la cara, atendre als veïns no solament els dimarts, sinó els 365 dies de l'any. Perquè en política estem per a servir i treballar pels nostres ciutadans. Per a garantir infraestructures i serveis útils, per a donar solucions i promoure la inversió i el lideratge que genere oportunitats”.

    Per a María Tormo, “les reunions que porte mantenint des de fa més de sis mesos amb els meus veïns, amb clubs, amb associacions, amb entitats esportives, autònoms i veïns anònims coincideixen que és necessari escoltar”. “Si donem l'esquena als nostres ciutadans flac favor li fem a Almassora”, ha declarat.

    La candidata del PP a l'alcaldia considera que és “prioritari recórrer cada racó del nostre poble. Tinc grans idees que són les dels meus veïns, necessitats i propostes. I l'objectiu és que totes elles, d'una forma assenyada, ordenada i per prioritats, es facen realitat. Amb sentit comú, perquè el meu compromís no és vendre falses promeses i projectes que són irrealitzables. Amb la veritat per davant, sense enganys i sense vendes de fum. Cal treballar per Almassora, amb il·lusió, obstinació, passió i convicció. Amb la suma de les idees de tots els ciutadans que ens tornen a situar en el municipi referent que mai vam haver de deixar de ser”, ha considerat la candidata del PP.

    Pujar