10 de juliol de 2020 10/7/20

María Tormo demana ‘recuperar la consulta de traumatologia suprimida pel PSPV’

María Tormo demana ‘recuperar la consulta de traumatologia suprimida pel PSPV’ - (foto 1)

  “El PP va obrir en 2011 el Centre Sanitari Integrat. Amb l'arribada de PSPV i Compromís a l'alcaldia ha suposat la supressió d'especialitats, com ja vam denunciar el passat any, i com avui tornarem a reclamar”. María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, reclamarà avui en ple la reposició de l'especialitat de traumatologia que “tanta utilitat i servei presta als nostres veïns”.

  El Grup Municipal del Partit Popular presenta hui una moció per a reclamar la restitució de la consulta en el Centre Sanitari Integrat de Pío XII. En 2018, el PP ja va sol·licitar la reposició de les especialitats de internista i traumatologia amb el rebuig dels ‘dos ajuntaments’. “Aquest 2019 tornem a plantejar a PSPV i Compromís que atenguen les demandes de veïns als quals en lloc d'ampliar especialitats mèdiques se'ls retalla en atenció bàsica”.

  L'especialitat de traumatologia que amb l'arribada de l'esquerra “s'ha suspès a Almassora obliga a centenars de veïns a realitzar desplaçaments que d'existir aquesta consulta s'evitarien”. En opinió de María Tormo, “els nostres veïns esperen que els qui vam governar un municipi treballem per a ampliar les prestacions, garantir la qualitat de vida i prestar un servei òptim que genere benestar”.

  No obstant açò, en matèria de Sanitat, “el PSPV ha obert una camí contra l'excel·lència sanitària que ha anat des del desmantellament de l'Hospital Provincial, a retirar les ambulàncies als metges o a suspendre especialitats en el Centre Sanitari Integrat de Pío XII”.

  En 2015, l'alcaldessa socialista d'Almassora anunciava i garantia una SAMU para nostra localitat. “La realitat avui és ben diferent. No solament no ha arribat la SAMU promesa, és que els serveis que amb el PP estaven garantits han patit el tijeretazo de l'esquerra, que prefereix dedicar els diners a donar-se autobombo en la televisió autonòmica abans que a garantir serveis i prestacions bàsiques per als ciutadans”.

  Pujar