26 de setembre de 2020 26/9/20

María Gonell Esteve serà la reina de les festes d’Almassora 2020

María Gonell Esteve serà la reina de les festes d’Almassora 2020 - (foto 1)
  • La jove, de 18 anys, estudia doble grau de Magisteri en l’UJI

María Gonell Esteve serà la reina de les festes d'Almassora de 2020. La jove, estudiant de primer en el doble grau de Magisteri d'Infantil i Primària a la Universitat Jaume I (UJI), substituirà en el càrrec a Núria Alcalde Vedrí a partir del pròxim mes de maig. Als seus 18 anys, pujarà al tron d'Almassora com la sobirana número 59.

L'alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Festes, Isladis Falcó, han acudit al domicili de la futura reina al costat del president de la Junta Local de Festes, Santiago López, per a comunicar-li la seua proposta de designació, que es materialitzarà al febrer durant el transcurs del ple de nomenament després que la jove haja confirmat l'acceptació del càrrec.

Integrant de l'agrupació Lluïsos Almassora i de la penya La Fragua, Gonell té un estret vincle amb les festes de la localitat, que gaudeix en companyia d'amics i família. La seua mare també va ser dama de la cort d'honor. La jove iniciarà ara els preparatius per a l'ajustat calendari d'actes de maig, que arrancarà amb la presentació de María Gonell com a reina en la nit del divendres 8. 

Pujar