elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzen dos plantacions de marihuana a Vila-real i Almassora

Localitzen dos plantacions de marihuana a Vila-real i Almassora
  • La Policia Nacional ha detingut 21 persones, confisca 179 quilos de marihuana i 35.000 euros en efectiu

MÉS FOTOS
Localitzen dos plantacions de marihuana a Vila-real i Almassora - (foto 2)
Localitzen dos plantacions de marihuana a Vila-real i Almassora - (foto 3)

Agents de la Policia Nacional han detingut a Almassora, Vila-real i Castelló a 21 persones com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals i defraudació de fluid elèctric. Es van realitzar 12 registres en domicilis de les tres localitats, confiscant 170 quilos de marihuana; intervenint 13 vehicles, dels quals 8 eren d'alta gamma, 35.000 euros en efectiu, el bloqueig de 53 comptes bancaris, telèfons mòbils, ordinadors, televisors, documentació, tot això relacionat amb l'activitat delictiva dels detinguts.

Des del mes d'abril de de l'any passat, s'iniciava la investigació policial sobre un dels nuclis de l'organització assentat en Almassora, dedicat principalment al cultiu i tràfic a mitja escala.

Primeres detencions: 900 plantes de marihuana

Les primeres tres detencions, dos homes i una dona, es van practicar a mitjans de gener d'aquest any, en les localitats de Vila-real i Almassora, amb sengles registres domiciliaris, un a un xalet de la localitat de Vila-real en el qie es van trobar 900 plantes de marihuana, 46 kg de cabdells preparats per a la venda, 8 telèfons mòbils i dos vehicles, així com tots els estris necessaris per a la cura, recol·lecció, assecat i distribució de la droga.

En el segon registre, aquest cop a la localitat d'Almassora, es van trobar 342 plantes, 9 quilos de droga preparada per a la seua distribució, 4200 euros, una pistola d'aire comprimit, 5 mòbils i 3 vehicles d'alta gamma; així com el aparells corresponent per al cultiu i tractat de la droga.

Deu registres, 8 simultanis: 18 detinguts, entre ells el capitost i la seua mà dreta

Continuant les investigacions, el passat 23 de març es van realitzar 10 diligències d'entrada i registre, 8 d'elles de forma simultània, i es van detenir 18 persones a les localitats de Castelló i Almassora, entre elles a un espanyol de 35 anys d'edat, com cap de l'organització i la seua mà dreta 33.

La investigació s'ha conclòs amb un total de 21 detinguts, s'han desmantellat 7 plantacions de marihuana, amb 170 quilos de la droga, 35.000 euros en efectiu, el bloqueig de 53 comptes bancaris i una gran quantitat de documentació, telèfons mòbils, ordinadors, televisors i altres objectes de valor, que segons la investigació, estarien directament relacionats amb l'activitat delictiva dels investigats.

Pujar