23 de gener de 2021 23/1/21

L'Escola de Nadal d'Almassora rep als seus 60 alumnes

L'Escola de Nadal d'Almassora rep als seus 60 alumnes - (foto 1)

  L'Escola de Nadal d'Almassora ha obert avui les seues portes als 60 xicotets inscrits en aquesta activitat municipal que s'estendrà fins al pròxim 5 de gener. La localitat ha completat les matrícules oferides per a conciliar la vida familiar i laboral durant les vacances escolars de Nadal. El col·legi Cardenal Cisneros acull aquesta activitat entre les 7.30 i les 16 hores.

  La regidora d'Educació, María José Tormo, ha visitat les instal·lacions per a supervisar l'inici de l'Escola de Nadal, "que manté el mateix preu que l'any passat, 42,30 euros, perquè les famílies puguen compaginar la seua rutina de treball mentre els xicotets gaudeixen de les seues vacances". L'activitat també compta amb servei de menjador, que porta aparellat un suplement de 28 euros.

  En aquesta ocasió, l'Escola de Nadal porta per títol "Charles Dickens, un conte de Nadal" i distribueix als xicotets per edats per a adaptar la programació a les inquietuds de l'alumnat. Cada grup compta amb la supervisió d'un monitor especialitzat que dirigeix les activitats, amb especial atenció a la classe de de 2 i 3 anys per les necessitats específiques d'aquests xicotets.

  Manualitats, jocs, pintura... les aules del Cardenal Cisneros han canviat la seua configuració habitual per a donar pas a l'oci dels inscrits en aquesta edició de l'Escola de Nadal. "És un servei molt pràctic que permet als xicotets aprendre divertint-se mentre les seues famílies atenen les seues obligacions laborals amb la tranquil·litat que estan ben cuidats", ha apuntat Tormo.

   

  Pujar