1 de desembre de 2020 1/12/20

PP: “La Justícia avisa a Galí amb sancions si segueix utilizant l'ajuntament com la seu del PSPV”

PP: “La Justícia avisa a Galí amb sancions si segueix utilizant l'ajuntament com la seu del PSPV” - (foto 1)
  • L'alcaldessa d'Almassora obri campanya amb una segon advertiment de la Junta Electoral que li exigeix que deixe d'utilitzar recursos públics en favor del seu partit

MÉS FOTOS
PP: “La Justícia avisa a Galí amb sancions si segueix utilizant l'ajuntament com la seu del PSPV” - (foto 2)

La Justícia ha avisat a Merche Galí, l'alcaldessa socialista d'Almassora, de l'obertura d'un expedient sancionador si torna a aprofitar-se de l'ajuntament com si fora la seu del PSPV. La Junta Electoral adverteix personalment a la socialista que li incoarà un expedient amb sanció econòmica si reincideix i torna a utilitzar els recursos dels veïns d'Almassora per a fer campanya per al seu partit.

“La llei que Galí se salta és per a tots. I és trist que els qui haurien de ser modèlics i exigents amb el compliment de la llei, siguen els primers que li la salten”, ha assenyalat Vicente Blay *Casino, regidor del PP a l'Ajuntament d'Almassora.

Aquesta és el segon advertiment que la Junta Electoral remet a Merche Galí. En tots dos casos, per aprofitar la seua condició d'alcaldessa per a fer campanya per les seues sigles a costa dels recursos de tot un poble. “És vergonyós que la llei haja de recordar-li a l'alcaldessa que l'ajuntament no és la seu del PSPV. Que els recursos públics d'un organisme municipal que és la casa de tots els veïns no són la seu del seu partit”.

Des del Partit Popular a Almassora, “lamentem aquest tipus de comportaments que demostren que el PSPV fa paranys perquè quan pot se salta la llei”. “En democràcia, les lleis estan per a complir-les i aprofitar-se de fons de tots els veïns d'Almassora per a guanyar vots és lamentable”.

“El que Almassora necessita no és una alcaldessa que utilitze els diners de tots en favor de les seues sigles. És una alcaldessa que mantinga netes els carrers; execute els centres educatius que va garantir i no arriben; reforce la seguretat i reclame inversions per a millorar infraestructures com la caserna de la Guàrdia Civil; amplie serveis mèdics en poble i en platja, en lloc de maquillar les retallades del seu cap de files, Ximo Puig; i garantisca un futur passeig marítim per a la platja que el PSOE continua negant al nostre municipi”.

Pujar