11 de desembre de 2019 11/12/19

Javier Mollà: "Amb el pacte Cs-PSOE, Almassora torna al centre i a la moderació"

Javier Mollà: "Amb el pacte Cs-PSOE, Almassora torna al centre i a la moderació" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs assegura que "ens comprometem a treballar arduament pels nostres veïns"

MÉS FOTOS
Javier Mollà: "Amb el pacte Cs-PSOE, Almassora torna al centre i a la moderació" - (foto 2)
Javier Mollà: "Amb el pacte Cs-PSOE, Almassora torna al centre i a la moderació" - (foto 3)

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollà, ha ressaltat durant la signatura del 'Pacte de la Vila' entre Ciutadans i PSPV-PSOE que "amb aquest acord el municipi torna al centre i a la moderació després dels quatre anys de Govern amb Compromís". "El nostre principal objectiu sempre ha sigut garantir l'estabilitat i buscar el millor per als veïns i est, sens dubte, és el millor acord possible des del consens i la lleialtat a tots ells", ha assegurat el portaveu.

Sobre aquest tema, Mollà ha remarcat que "encara que som sol dos regidors, farem valdre els nostres vots i la nostra veu". "I és que, segons el regidor de Cs, "així s'ha reflectit en l'acord programàtic amb el PSPV on consten la majoria de les nostres prioritats electorals". En matèria esportiva, la construcció del pavelló poliesportiu al costat de la piscina, en serveis socials, l'enderrocament de l'Edifici 167 per a impulsar un Centre Especialitzat d'Atenció de Majors (CEAM), imprescindible per l'envelliment poblacional, quant a urbanisme, accelerar el pla de peatonalització la zona de la Vila inclòs en els Fons EDUSI, així com avançar en els tràmits per a l'adquisició dels terrenys per a la creació d'una pantalla verda a la platja; pel que respecta a l'educació, donar suport i fiscalitzar el pla Edificant perquè s'avance en la construcció dels col·legis Santa Quiteria, Ambaixador Beltrán i l'IES Álvaro Falomir, i, per descomptat, supervisar que els barracons del CEIP Regina Violant siguen història i finalment, en matèria econòmica un compromís ferm de no pujar els impostos, millorant les modalitats de recaptació per a facilitar el pagament.

Cal recordar, que fruit d'aquest acord el portaveu de Cs, Javier Mollà, ostentarà les delegacions de Cultura, Personal, Transparència, Administració General, Atenció i Informació Ciutadana i també la cinquena tenencía d'alcaldia, mentre que la número 2, Maria Luisa Renau, s'encarregarà de les regidories de Joventut, Participació Ciutadana i Innovació i Noves Tecnologies.

Per part seua, la responsable de pactes de la província de Castelló, Cristina Fernández, s'ha mostrat "satisfeta perquè des de Cs tornem a demostrar sentit d'Estat i que per a nosaltres les persones sí que són els primer, per la qual cosa no anteposem butaques a programa". "Ser un partit de centre i liberal ens garanteix poder mirar a esquerra i dreta per igual, i sobretot mirar pels nostres conciutadans", ha resolt Fernández.

ocultar
Javier Mollà: "Amb el pacte Cs-PSOE, Almassora torna al centre i a la moderació"
Pujar