10 de desembre de 2019 10/12/19

Javier Mollà: "Amb l'estudi sobre Benafelí es complís una de las primeres condicions de Cs en el Pacte de La Vila"

Javier Mollà: "Amb l'estudi sobre Benafelí es complís una de las primeres condicions de Cs en el Pacte de La Vila" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs en l'Ajuntament es congratula que "l'acord vaja per bon camí perquè és la millor notícia per als veïns"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollà, ha ressaltat que "amb l'estudi topogràfic anunciat per l'equip de Govern sobre l'eliminació de les corbes de Benafeli es compleix una de les primeres condicions de Cs en el Pacte de la Vila amb el PSOE". "Estem davant el punt de partida per a millorar la seguretat en un tram molt perillós que milers de veïns han de creuar cada dia des de fa temps i que constava com a punt prioritari en el nostre programa electoral", ha assenyalat Mollà, qui s'ha congratulat que "l'acord vaja pel bon camí perquè això és la millor notícia per a tots els almassorins". 

Així, el regidor de Cs ha traslladat que "des de la signatura del pacte, l'equip de Govern no hem parat de treballar". Per això, per a Mollà "en els pròxims mesos aniran eixint a la llum cadascun dels projectes acordats que faran que Almassora cresca i es consolide a la província de Castelló".

ocultar
Javier Mollà: "Amb l'estudi sobre Benafelí es complís una de las primeres condicions de Cs en el Pacte de La Vila"
Pujar