elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Galí representa a la província en el consell de l’Agència Valenciana de Protecció del Territori

Galí representa a la província en el consell de l’Agència Valenciana de Protecció del Territori
  • Participa hui en Elx en la constitució de l’ens com a delegada provincial

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha designat a l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, com a representant de les corporacions locals per a formar part del consell de direcció de l'Agència Valenciana de Protecció del Territori. La primera edil exercirà com a delegada de la província en aquest òrgan que es reuneix hui a Elx per a la seua constitució.

Galí participa aquest matí en la trobada autonòmica que permetrà constituir el consell de direcció, desginar la secretari/a, aprovar el règim de reunions de l'ens i abordar l'estat de situació de la posada en marxa. Presideix la trobada a l'Ajuntament d'Elx la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Inmaculada Orozco, en qualitat de presidenta del consell.

Cal recordar que el ple d'Almassora es va adherir al juliol a l'Agència per a cedir les competències d'inspecció, supervisió, sanció i restabliment de la legalitat urbanística en els supòsits d'infraccions urbanístiques greus o molt greus comeses sobre el seu territori, ja siga en sòl no urbanitzable comú o protegit.

Pujar