29 de setembre de 2020 29/9/20

El II Foodie Fest d’Almassora presenta les seues 13 propostes gastronòmiques

El II Foodie Fest d’Almassora presenta les seues 13 propostes gastronòmiques - (foto 1)
  • Cuina vegana i sense gluten compartirà espai amb hamburgueses i menjar oriental

El II Foodie Fest d'Almassora té a punt les 13 noves propostes gastronòmiques per a instal·lar-se en la plaça Pere Cornell entre els dies 16 i 18 de setembre. Entre l’oferta culinària que podran degustar els assistents figuren entrepans, croquetes, carn, pizzes, dolços i una carta elaborada pels vehicles que ja han confirmat la seua assistència a l'esdeveniment i que es distribuiran en el mateix escenari que l'any passat.

Així, La Regional oferirà entrepans gourmet de tota la vida elaborats amb pans artesans, Croquetruck apostarà per croquetes i Waffle Rock portarà fins a Almassora un producte 100% americà en forma de gofre per a delectar als paladars més exigents. Els qui repetiran experiència després de l'èxit de l'any passat són els propietaris d'Amores Perros, una oferta de gossets calents molt especials.

En aquesta ocasió, Almassora agregarà un espai per a menús infantils, ous trencats i creïlles fregides. Serà a càrrec de la Bernabela, un altre dels vehicles que cerca la seua fórmula per a un públic molt específic. També és el cas de Van Bola, que apostarà de nou per productes sense gluten, o la incorporació de Ruka Caleuche, el menjar xilè de la qual aporta el punt innovador a la mostra gastronòmica.

En el cartell del II Foodie Fest també figuraran La Julieta i les seues hamburgueses gourmet, els noodles i el pa bao de La Guindilla, els entrepans de Mr. Bocata i les especialitats orientals de Yocomotuarte. No en va, la fira té un especial interès per atendre la diversitat de gustos i, en aquest cas, Pimento Torrat traslladarà a Almassora la seua oferta vegana i vegetariana ecològica per a aquells que no mengen carn.

Foodie Fest televisiu

Les pizzes dels televisius Magda i Jean Michelle, amb la seua caravana Cafè Racer, també estaran presents en la plaça Pere Cornell. Els participants del programa Cocineros al volante recalaran a Almassora després de recórrer Espanya presentant les seues propostes de menjar en el carrer.

El regidor de Comerç, Santiago Agustí, ha assenyalat que la presentació dels 13 negocis que s'instal·laran en el municipi “és només un avanç del programa d'oci i musical, a més d'altres sorpreses que anirem desvetlant a mesura que s'acoste la data”. “Esperem que la cita servisca de nou per a animar l'activitat coincidint amb el final de les vacances d'estiu”, ha afegit.

Pujar