24 de febrer de 2020 24/2/20

La Expoentreteniment d’Almassora commemora el 50 aniversari de l’arribada de l’ésser humà a la Lluna

La Expoentreteniment d’Almassora commemora el 50 aniversari de l’arribada de l’ésser humà a la Lluna - (foto 1)
  • El Recinte Fester acollirà els tallers i activitats del 26 al 29 de desembre

MÉS FOTOS
La Expoentreteniment d’Almassora commemora el 50 aniversari de l’arribada de l’ésser humà a la Lluna - (foto 2)

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, i la responsable de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Tatiana García, han presentat l’Expoentreteniment d'Almassora. Amb motiu del 50 aniversari de l'arribada de l'ésser humà a la lluna, els tallers i activitats d'aquesta edició estan caracteritzades per l'espai. El Recinte Fester acollirà l'esdeveniment els matins i vesprades del 26 al 29 de desembre, en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i amb entrada gratuïta per a tots els públics.

Com a novetat i concorde a la temàtica d'aquesta edició, els participants podran realitzar activitats de realitat virtual, de ciència màgica i de robòtica de caràcter infantil i per a menors de 6 a 14 anys. A més dels tallers de cuina, treballs manuals, pintacares, inflables, fórmula 1, futbolí humà, gran diana, xutòmetre o pista americana entre molts altres. Els contacontes, les actuacions musicals i de zumba també tornaran a ser protagonistes durant tot l'esdeveniment.

Els xicotets d'Almassora comptaran de nou amb el servei de tren per a arribar a l’Expoentreteniment, amb horari d'11 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores els quatre dies. Les parades disponibles per als usuaris són el carrer Santa Anna, la plaça Santa Isabel, la parròquia Sant Vicent, el col·legi Errando Vilar, l'avinguda José Ortiz, el carrer Sant Lluís, la plaça Doctor Fleming i l'arribada al Recinte Fester.

A més, les Ames de casa d'Almassora col·laboraran amb la realització i repartiment del berenar per als menors durant cada vesprada a partir de les 17.30 hores. D'altra banda, Tambors de Passió també tindrà el seu espai el divendres 27 a les 19.30 hores quan faran vibrar la carpa del Recinte Fester.

La Regidoria d'Igualtat i altres associacions locals com les AMPA dels col·legis d'Almassora, el grup Scout Tramuntana, l'Associació Cultural el Torrelló, SSOM (Servei de Suport i Orientació al Menor), Phoenix Teatre, el Club Pilotari, Creu Roja, la Casa de la Joventut i el Centre Esplai també col·laboren amb aquesta edició de l’Expoentreteniment.

Pujar