elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix portar a Subdelegació els problemes de Botànic Calduch que el PSOE silencia

El PP exigeix portar a Subdelegació els problemes de Botànic Calduch que el PSOE silencia
  • La portaveu del PP presenta moció per a forçar a PSOE i Ciutadans a tancar aquest mes de juliol una reunió que “complisca l'objectiu de ser útils als nostres ciutadans”

Els problemes del grup Botànic Calduch d'Almassora han de ser objecte d'una reunió amb la Subdelegació del Govern que “ens permeta buscar solucions a una falta de convivència que el PSOE lluny de resoldre, silencia”. Així ho ha considerat la portaveu del PP a Almassora, María Tormo, qui elevarà al pròxim ple de la corporació una iniciativa a fi d'aconseguir “que les polítiques que gestionen aquesta localitat siguen útils als nostres ciutadans”.

Per a aconseguir-ho, el PP planteja elevar el focus a la Subdelegació del Govern i convocar al llarg d'aquest mes de juliol una reunió que permeta confrontar els problemes de convivència ciutadana que es viuen en aquest grup de la localitat amb les accions que a nivell governatiu es poden adoptar per a donar solucions. “Els veïns estan molt cansats de titulars i promeses. Volen fets”. I per a aconseguir-ho cal comptar amb ells i asseure'ls a la taula, que és precisament el que PSOE ha estat intentant evitar coste el que coste”.

La proposta del PP planteja convocar una reunió urgent en la plaça María Agustina per a, “entre veïns i polítics, avançar”. “No és possible que passen els mesos i lluny d'aportar solucions els problemes cresquen i s'enquisten”. “No és possible que l'alcaldessa es faça propietària del focus mediàtic i anuncie mesures que mai arriben”. “Ja està bé d'enganys i de falses promeses. Els nostres veïns estan molt cansats”.

Per a revertir la problemàtica, “que som conscients que no és fàcil”, a més de la reunió en Subdelegació el PP proposa crear una taula de convivència ciutadana per a fer un seguiment periòdic dels problemes i avanços. “Que servisca per a examinar el profit de les accions implementades i per a decidir altres en cas que aquestes siguen estèrils. És necessari actuar, i fer-ho ja, perquè la desesperació dels nostres veïns ha arribat al límit”.

Pujar