elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denúncia que el PSOE castiga els comerços d'Almassora sense el fons d'ajudes que va anunciar al febrer

El PP denúncia que el PSOE castiga els comerços d'Almassora sense el fons d'ajudes que va anunciar al febrer
  • El PP reclama des de 2020 una partida inicial de 500.000 euros que el PSOE va retallar a 300.000 euros i “que ha anunciat però que encara no ha convocat”

Els comerços d'Almassora per als quals el PP va reclamar en 2020 un fons inicial de 500.000 euros d'ajudes segueix en data de hui sense poder accedir a una partida que el PSOE, aquest febrer, va retallar a 300.000 euros i va anunciar “amb el seu habitual aparell de propaganda”.

“Els anuncis no tarden a llançar-se però els fets, el treball, mai arriba”. Així ho ha considerat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, qui va reclamar a l'alcaldessa dates per a una convocatòria “anunciada al febrer i que en ple estiu segueix sense comptar amb unes bases per a atendre les demandes de centenars de negocis de la localitat”.

En fons municipal que el PP va reclamar en 2020 pretenia “reforçar la inversió al teixit productiu afectat durament per la pandèmia”. La iniciativa del PP fixava en 500.000 euros la quantia inicial d'un fons “que el PSOE va rebutjar incloure en els pressupostos”. No obstant això, a força d'insistir, el PP va aconseguir un compromís per part de l'alcaldessa que al febrer no va tardar a anunciar que reservarien 300.000 euros”.

Una quantia retallada significativament respecte a la proposta del PP “però que almenys era un reconeixement a la necessitat dels negocis de comptar amb un suport municipal”. Hui, lamentablement, el fons segueix sense arribar, ja que el PSOE al·lega que està a l'espera dels fons de la Diputació.

“Els comerços no entenen de terminis. Només saben el que els costa alçar la persiana cada dia per a prestar el millor servei als veïns. I hui continuen patint el càstig d'una crisi que a Almassora ha demostrat que ni PSOE ni Ciutadans tenen interés a ajudar-los més enllà de les convocatòries que arriben d'altres administracions”. No obstant això, “enfront d'aquest càstig, nosaltres continuarem defensant els seus drets, perquè els comerços, els autònoms, els negocis i les pimes són el principal bastió i aliat per a lluitar contra la xacra de l'atur que a Almassora afecta a prop de 2.100 famílies”, ha declarat la regidora.

Pujar