21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP denuncia que el pas de camions pesats per la platja posa en risc la seguretat de les persones

  Els veïns de la platja d'Almassora han traslladat al Partit Popular la seua preocupació pel continu pas de camions pesats per la zona de la platja per a les obres de regeneració de Benafeli. El portaveu Luis Martínez ha assegurat que “tot i que els dos ajuntaments van prometre que durant la temporada estival no circularien els camions de gran tonatge per la zona de la platja, els veïns han alertat que aquests vehicle passen cada dia. De fet, aquest mateix matí hem pogut comprovar in situ com en mitja hora per la zona del mur i la carretera han passat 10 camions, dos d'ells plens de roques d'escullera”.

  Així, l'edil del PP ha assenyalat l'incompliment de PSPV i Compromís perquè “el trànsit de camions de gran tonatge suposa un risc per a la població, sobretot perquè estem parlant dels mesos de més afluència de gent en la platja d'Almassora”.

  A més, Luis Martínez ha assegurat que, amb la reorganització del tràfic, els camions de gran tonatge circulen al costat del vial per a vianants i ciclistes i “açò incrementa encara més la perillositat que suposa per a les persones el pas dels vehicles de grans dimensions”.

  Per açò, “des del Partit Popular exigim als dos ajuntaments que complisquen amb la paraula donada als veïns i no deixen que circulen camions per la platja durant els mesos d'estiu”.

   

  Pujar