24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP demana al bipartit reservar 80.000 euros per a il·luminar un tram de la carretera al Grau

El PP demana al bipartit reservar 80.000 euros per a il·luminar un tram de la carretera al Grau - (foto 1)

    El grup municipal del Partit Popular a Almassora sol·licitarà aquest dilluns en ple que PSPV i Compromís prevegen una partida de 80.000 euros aquest 2017 per a dotar d'il·luminació un tram de la CV-183, que comunica Almassora amb el Grau de Castelló. La mesura, es presentarà després que el desembre passat el grup municipal sol·licitara aquesta inversió a través d'una esmena al pressupost que els dos ajuntaments van dissenyar per a aquest exercici.

    La iniciativa, no obstant açò, no va prosperar, "però no per açò anem a parar en la nostra obstinació de reclamar aquesta millora per a un traçat que diàriament utilitzen centenars de veïns de la nostra localitat". "Ja l'estudiem durant la nostra etapa però les dificultats de la crisi econòmica ens van obligar a ajornar-la". Ara, "tornem a plantejar-la", ha explicat José Claramonte, regidor del grup municipal del PP.

    En primer lloc, el PP proposa al bipartit que inicie les gestions oportunes perquè el Consell finance la millora. De fet, la titularitat de la CV-183 recau en mans del Consell. "En cas que aquesta demanda no prospere i no s'aconseguisca la inversió, com lamentablement ja ens té acostumats aquest Consell, sol·licitem que siga l'ajuntament el que finance les obres amb càrrec a 2017".

    "Són molts els ciutadans que aprofiten aquest traçat. Arribat l'hivern, les hores de sol es limiten i la falta d'una il·luminació adequada genera riscos que podríem fàcilment evitar". En aquest sentit, "confiem que la moció siga admesa a tràmit i prospere. Són molts els ciutadans que ens han consultat per la iniciativa i creiem que seria una bona mesura que donaria resposta als veïns".

    Pujar