29 de gener de 2020 29/1/20

El PP d'Almassora reivindica la llibertat de les famílies per a triar col·legi per als seus fills

El PP d'Almassora reivindica la llibertat de les famílies per a triar col·legi per als seus fills - (foto 1)
  • Presenten una moció en la que defenn les diferents opcions educatives que “són una alternativa vàlida per a molts escolars d'Almassora”

El Partit Popular d'Almassora defensarà en el pròxim ple la llibertat de les famílies per a triar el centre educatiu en el qual desitgen que els seus fills cursen els seus estudis. Enfront dels atacs a l'educació concertada per part del PSOE, “hem de protegir les diferents alternatives que es donen en el mapa educatiu i que garanteixen el respecte a la lliure opció dels nostres veïns”.

Vicente Blay Casino, regidor del PP a Almassora, ha presentat la moció que per al cas d'Almassora “afecta a moltes famílies que tenen matriculats als seus fills en centres privats i concertats”. Per al portaveu adjunt del PP a Almassora, “les famílies han de tindre garantit el dret de triar. I l'objectiu és que enfront de les alarmants declaracions de la ministra d'Educació, Isabel Celaá, assegurant que la llibertat d'elecció de centre no és un dret Constitucional, les famílies estiguen tranquil·les”.

Tal com relata Blay, “a Almassora som molts els xiquets que vam anar a centres educatius públics perquè, de fet, en la nostra població no hi ha centres de tipus concertat ni privat”. No obstant això, “també hi ha moltes famílies que van triar i trien altres opcions, tant la privada com la concertada, per a formar als seus menors”.

Des del PP, creiem “que totes les opcions són vàlides i totes s'han de respectar perquè són un dret inalienable de les famílies”. Enfront d'un PSOE “que furta a les famílies la llibertat de triar, nosaltres considerem que són les mares i els pares dels menors els que tenen el dret a decidir quina educació és la que desitgen per als seus fills”.

La moció, presentada i defensada dilluns passat 2 de desembre en la Junta de Portaveus, s'elevarà al pròxim ple de la corporació. “Desitgem que aquesta iniciativa compte amb el suport de tota la corporació, perquè Almassora és diversa, lliure i l'educació una opció que només les famílies tenen el dret a decidir”.

Pujar
#}