2 de desembre de 2020 2/12/20

Creu Roja Almassora celebra l'èxit de la campanya 'Som la llet' en les farmàcies locals

Creu Roja Almassora celebra l'èxit de la campanya 'Som la llet' en les farmàcies locals - (foto 1)

    A penes mig any després de la seua engegada, la campanya 'Som la llet', impulsada per Creu Roja Almassora i la Regidoria de Serveis Socials, ha aconseguit reunir més de 600 euros en productes infantils bàsic i als quals, les famílies més desfavorides, no poden accedir. Encara que inicialment la campanya va estar orientada a la compra de llet infantil, la necessitat dels beneficiaris ha fet que l'entitat adquirira també altres productes d'alimentació i bolquers.

    "Gràcies a la implicació de les farmàcies i de totes aquelles persones que han col·laborat i col·laboren, avui podem celebrar l'èxit d'aquesta iniciativa i ajudar a moltes famílies en situació d'extrema vulnerabilitat", ha assegurat la presidenta la delegació de Creu Roja a Almassora, María del Carmen Rierol. La portaveu local ha recordat que la campanya continua oberta en les farmàcies Arenós, Carmen Serra, Clausell, Moragrega, Bertal Mallol, Pilar Grau, Carmen Grau i Piquer".

    La regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, s'ha sumat a l'agraïment i ha recordat el caràcter solidari i participatiu dels veïns d'Almassora. L'edil ha posat en valor el treball d'ONG com Creu Roja Almassora, que "juguen un paper primordial a l'hora per a complementar la labor de l'administració pública. Per açò aquesta campanya va merèixer des del primer moment tot el nostre suport".

    Cal recordar que la iniciativa va ser activada el passat mes de desembre, amb la col·laboració de tres farmàcies del municipi. Un mes més tard, altres cinc establiments es van sumar a la causa, per la qual cosa la totalitat de les farmàcies del municipi hi participa. Els clients que facen un donatiu en les urnes identificades amb el cartell de la campanya i dipositades en els dispensaris locals, rebran un polsera amb el lema de "Som la llet".

    Pujar