15 de gener de 2021 15/1/21

La cooperativa agrícola d’Almassora posarà autobusos a la manifestació de Nules en defensa de la taronja

La cooperativa agrícola d’Almassora posarà autobusos a la manifestació de Nules en defensa de la taronja - (foto 1)

    La cooperativa agrícola San José d'Almassora posarà autobusos gratuïts per a participar en la concentració en defensa dels cítrics de la terra prevista per a dilluns que ve 25 a les 19.30 hores. La gerent de l'entitat, Carmina Jorques, i l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, han acordat habilitar sengles punts d'inscripció en la cooperativa i l'Ajuntament perquè els interessats reserven plaça fins al divendres 22.

    La localitat fa una crida així a la participació en aquesta cita reivindicativa convocada per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador, de manera que els autobusos partiran a les 18.30 hores des de la plaça d'Espanya per a facilitar el transport a aquells veïns que vulguen unir-se a la mobilització sense necessitat de vehicle propi.

    El Punt d'Informació del consistori, que funciona en la planta baixa de dilluns a divendres fins a les 15 hores, i la cooperativa situada en el camí Benafelí recolliran les inscripcions fins a tres dies abans de la manifestació per a calcular el nombre d'autobusos necessaris per a atendre tota la demanda. "No volem que el vehicle supose un problema a l'hora d'assistir a la mobilització comarcal i esperem que aquest transport gratuït siga un al·licient per als veïns", segons la gerent de la cooperativa.

    L'alcaldessa, per part seua, ha agraït aquest gest de l'entitat local i ha posat a la seua disposició el Punt d'Informació de l'Ajuntament "per a facilitar la reserva de places a la població, atés que per la ubicació i horari pot resultar més còmode per als interessats a participar en una mobilització precisa per a tornar a reivindicar la defensa de l'agricultura de la zona".

    Pujar