15 d’agost de 2020 15/8/20

Convocats els Premis Vila d’Almassora 2020

Convocats els Premis Vila d’Almassora 2020 - (foto 1)
  • El consistorio registrarà els treballs fins al 3 de setembre

L'Ajuntament d'Almassora ha convocat els Premis Vila d'Almassora 2020 en les modalitats de Premi Antoni Matutano de Poesia, Premi Vila d’Almassora de Narrativa i Premi Miquel Egual d'Assaig i Investigació Local i Comarcal. Les persones interessades tenen fins al pròxim 3 de setembre a les 13 hores per a presentar els originals, exclusivament en format digital.

La regidora de Dinamització Lingüística, Raquel Barberà, ha recordat que qualsevol persona pot presentar-se al certamen amb un màxim de dos treballs. Totes les obres presentades han de ser originals, inèdites i escrites en valencià, a més de no haver sigut guardonades en cap altre concurs. No poden participar en el mateix gènere les persones guanyadores del premi en la convocatòria anterior dels Premis Vila d'Almassora.

Els originals (amb la indicació del títol i el pseudònim) han de presentar-se exclusivament en suport digital, dins d'un sobre tancat i identificat amb el títol i el pseudònim. En un altre sobre, tancat i identificat amb el mateix títol i pseudònim, l'autor ha d'incloure la documentació pertinent. Les obres aspirants als premis han de presentar-se en qualsevol registre de l’Ajuntament d'Almassora, amb l'expressió "Premis Vila d'Almassora" i la indicació del premi al fet que opten, directament o per correu certificat.

El jurat està format per: Pasqual Mas i Usó, Aina Monferrer Palmer y Vicent Salvador Liern para el Premi Antoni Matutano de Poesia; Alícia Coscollano Massip, Raquel Doñate Calpe i Pere Duch i Balfagó para el Premi Vila d'Almassora de Narrativa i Gerard Clausell Cantavella, Carme Martí Herrera i F. Javier Vellón Lahoz para el Premi Miquel Egual d'Assaig i Investigació Local i Comarcal La presidència correspon a la regidora de l'àrea, o la persona en qui delegue, mentre que les funcions de secretaria recauen en el tècnic d’Aviva Almassora, el Servei de Dinamització Lingüística.

El jurat donarà a conéixer els resultats en un acte públic que s'anunciarà comunicant-lo a les persones guanyadores i citant-les per al lliurament dels guardons. Si ho considera convenient, el jurat pot declarar desert el premi corresponent o recomanar la publicació d'alguna obra presentada i no premiada. Per a més informació, les persones interessades han de consultar les bases completes i descarregar el full d'inscripció.

Pujar