9 de juliol de 2020 9/7/20

Competició d'originalitat en la Sant Silvestre d'Almassora

Competició d'originalitat en la Sant Silvestre d'Almassora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Competició d'originalitat en la Sant Silvestre d'Almassora - (foto 2)
  Competició d'originalitat en la Sant Silvestre d'Almassora - (foto 3)

  La vertadera competició en l'última carrera de l'any d'Almassora ha sigut la disputada per portar-se el premi a la millor disfressa, que tenia com recompensa un pernil. Un misteriós Pare Noel atrapat en un fumeral podrà rebre 2018 degustant aquest manjar gràcies, ja que el seu abillament ha sigut reconegut com el més original d'aquesta Sant Silvestre organitzada pel Servei Esportiu Municipal (SEM) i el Club Animals de Monte. Així mateix, el jurat ha volgut reconèixer l'esforç d'un altre atlètic Papà Noel i d'una agosarada Donya Matilda amb un esment especial.

  Un total de 162 corredores i corredors de totes les edats s'han donat cita aquest matí en la plaça d'Espanya d'Almassora per a cremar els excessos nadalencs i acomiadar l'any amb esport i activitats infantils. "Ha sigut un esdeveniment familiar i divertit amb el qual xicotets i majors han passat una bona estona i han celebrat la fi de 2017 de la manera més sana possible", ha assegurat l'edil d'Esports, Xavier Trenco, qui ha desitjat un feliç 2018 a tots els participants.
  Els més xicotets han sigut els protagonistes de les primeres proves, les quals han disputat tant a peu com sobre patins. A continuació, els atletes almassorins que competeixen en el Club Playas de Castelló han realitzat una exhibició de velocitat al llarg d'una milla (1.609 metres) que ha arrancat els aplaudiments del públic.

  La carrera per a disfresses ha tancat la part esportiva de l'esdeveniment. Entre els atletes, han destacat la parella formada pels inseparables Batman i Robin, multitud de capells nadalencs i algun ren. Després de l'esforç de completar sis voltes, els participants han reposat forces amb un esmorzar amb dolços tradicionals i fruita seca.

  Pujar