30 de novembre de 2020 30/11/20

PP: 'El bipartit adjudica a una firma de fora d'Almassora el parc de Tramuntana que el PP va presupostar amb 100.000 € en 2015'

PP: 'El bipartit adjudica a una firma de fora d'Almassora el parc de Tramuntana que el PP va presupostar amb 100.000 € en 2015' - (foto 1)
  • Compromís i PSPV van suspendre la inversió en arribar a l'alcaldia i 'acudeixen ara a Castelló a contractar una obra malgrat que garantiren invertir a Almassora'

El projecte de parc infantil de Tramuntana que el Partit Popular va reservar en el pressupost de 2015 amb una inversió de 100.000 euros i que els 'dos ajuntaments ' d'Almassora van decidir suspendre res més arribar a l'alcaldia, s'executarà amb dos anys de retard i per una empresa de Castelló.

Compromís i PSPV van rebutjar la inversió contemplada pel PP l'any 2015. 'La mesura suposava demorar sine die un projecte pel qual apostem després d'executar el parc de Cigarreta, que va anar molt bé acollit pels veïns ', ha recordat Luis Martínez. 'El 17 de desembre de 2015 tots dos partits anunciaven una inversió en aquest sector per 59.986,23 euros, pràcticament la meitat del que nosaltres havíem previst '. No obstant açò, l'anunci va quedar en meres paraules ja que el 30 de març de 2016 'tornaven a anunciar l'obra, aquesta vegada amb un increment del pressupost als 100.000 euros, la mateixa quantia que nosaltres contemplem en 2015 '.

Passat l'any, l'obra no s'ha executat i finalment el Butlletí Oficial de la Província ha anunciat, aquest passat 31 de gener, l'adjudicació de les obres a una empresa de Castelló. Des del Partit Popular han celebrat 'que per fi el projecte vaja avant, ja que l'obra era reclamada pels veïns, i l'increment de la quantia a invertir creiem que és una bona mesura '.

No obstant açò, han qüestionat la contractació de les obres a una empresa de fora d'Almassora. 'Durant anys vam haver d'escoltar proclames dels dos partits que avui gestionen en paral·lel el nostre ajuntament la necessitat d'habilitar procediments perquè les inversions que promou el consistori anaren a les mans d'empreses del municipi '. Van ser 'anys de reivindicacions que, no obstant açò, semblen haver oblidat només arribar a l'alcaldia '. 'Lamentem que la seua memòria siga tan curta i que la seua política en el govern gens tinga a veure amb el seu discurs d'oposició. Demostren quin és el seu grau de coherència i compliment de compromisos ', ha declarat Martínez.

Pujar