18 de novembre de 2019 18/11/19

El Dia del Veí al barri es traslladarà a la platja a l'estiu

El Dia del Veí al barri es traslladarà a la platja a l'estiu - (foto 1)
  • Villa Lola acull l'última reunió urbana abans de les vacances estivals

El Dia del Veí al barri es traslladarà a la platja d'Almassora durant els mesos d'estiu, segons ha indicat l'alcaldessa, Merche Galí. La mudança d'aquesta reunió oberta a la participació ciutadana es produeix, precisament, perquè l'assistència de públic siga major aprofitant l'arribada de més residents al districte marítim per a passar les vacances d'estiu al costat del mar.

Galí ha indicat la seua intenció de programar dues trobades obertes en punts oposats de la platja perquè la ciutadania de cada zona puga traslladar a l'equip de govern i a ella mateixa les seues preocupacions i suggeriments. Les reunions es duran a terme en espais oberts a última hora de la vesprada per a evitar les hores de més calor i contribuir a la participació ciutadana.

Després de l'estiu, el Dia del Veí al barri tornarà de nou al nucli urbà, on aquesta mateixa setmana ha tingut l'última reunió prèvia a la mudança d'aquest esdeveniment a la platja. En aquest cas, el veïnat del barri Vila Lola es va concentrar en la plaça Víctimes del Terrorisme per a comunicar a l'equip de govern les seues peticions per a millorar aquest districte situat a l'entrada d'Almassora des de l'avinguda Castelló.

Els participants van apuntar l'encert d'instal·lar la rotonda en la bifurcació cap al carrer Sant Ferran i van sol·licitar pintar un pas de vianants metres abans per a incrementar la seguretat. També van proposar instal·lar un temporitzador en la font per a evitar el seu ús indegut, si bé van agrair aquest sortidor implantat durant l'hivern per a donar servei als molts usuaris del parc.

En un altre ordre de coses, els assistents al Dia del Veí en el barri van comunicar actituds incíviques com l'estacionament de vehicles en els accessos al parc, els excrements de mascotes fora dels recintes habilitats i l'existència de solars abandonats sense barrar a pocs metres d'aquest epicentre del barri. A més de l'alcaldessa, els regidors Susanna Nicolau (Participació Ciutadana), Santiago Agustí (Hisenda), Roger Beltrán (Policia) i Carmina Martinavarro (Urbanisme) es van comprometre a estudiar vies d'esmena.

ocultar
El Dia del Veí al barri es traslladarà a la platja a l'estiu
Pujar